Acasă » ȘTIRI » Kaufland a țepuit clujenii cu brățări de o zi la Untold. Explicațiile oficiale ale companie

Kaufland a țepuit clujenii cu brățări de o zi la Untold. Explicațiile oficiale ale companie

Sute de clujeni s-au călcat în picioare, astăzi, în hypermarketurile Kaufland din oraș după ce au auzit că la orice cumpărături se dă o brățară de o zi la festivalul Untold, unde Kaufland este sponsor principal. Numai că surpriză: Promoția s-a încheiat ieri, dar nimeni de la Kaufland nu le-a zis!

După ce toată ziua au fost cozi interminabile la Kaufland în Cluj, reprezentanții companiei au anunțat după ora 17 pe pagina de Facebook: ”Dragi clienți, Vă mulțumim pentru interesul manifestat pentru festivalul Untold. Distribuirea brățărilor de o zi a fost o acțiune punctuală, care s-a terminat ieri, 31.07.2018, în urma epuizării brățărilor.”

Anunțul a fost urmat de un val de comentarii negative:

Zoltan Zoli: Neseriosi ,totul se rezuma la marketing si țepe date clienților.

David Radu-Andrei ; Niște scuze ca ați pus oamenii sa stea 2 ore in picioare degete ar fi mai bune decât amenințări cu datul in judecată.

Ioana-Cristina Teodorescu: Da, și ca să vezi că toti reprezentanții au lăsat oamenii sa formeze cozi încă de la prânz, și doar la ora 17 au aflat adevărul și au putut împrăștia mesajul. Ba chiar pana atunci absolut toți confirmau ca se vor da bilete. Când am ajuns eu, în jur de 16, casierele informau clienții de promoție, atunci când le înmanau bonul. 😑 Foarte urat lucrat, Kaufland, o chestie care ar fi trebuit sa fie f faina pentru imaginea voastră, s-a întors la 180 de grade, doar din cauza lipsei totale de onestitate. Ma gândesc ca miile de cumpărături în plus făcute azi au fost bine primite.

Claudiu Truţă: Ar fi bine sa va informati si subalternii (angajatii) de la infopoint ca distribuirea bratarilor se face doar pe data de 31.07.2018

Aburel Alina: Strategie de marketing 😄😄😄 ei si-au golit rafturile, caseriile pline de bani si … Surpriza… Nu mai sunt bratari 😄😄😄😄 bun marketing, trebuie sa recunoastem.

Andrei Crețu: asta se numește dezinformare și bătaie de joc, bravo! 👏🙄

Oana Albu: Sa va fie rusine ca ati dezinformat lumea si toti angajatii Kaufland au confirmat ca se dau bratari si chiar au organizat lumea sa stea la coada!!!!! V-as recomanda sa va scoateti fata curata si sa oferiti totusi bratarile maine, dar sa anuntati aici daca inainte, nu cred ca doriti sa iesiti si mai sifonati de atat din situatia aceasta!

Daiana Pădurean: De ce nu ati postat asta inainte de ora 17, azi, cand sute de oameni s-au inghesuit la gume orbit pt a primi bratari?

Kaufland România susține că au fost doar zvonuri cu privire la o campanie în 1 august

”Marți, 31.07, s-a desfășurat o acțiune de promovare spontană în magazinele Kaufland din Cluj-Napoca în parteneriat cu Untold, în intervalul orar 17-21. Prin intermediul acestei acțiuni, s-au oferit invitații de o zi, ca o surpriză plăcută pentru clienții aflați în acel moment la cumpărături.
Inițiativa nu a fost promovată în prealabil pe canalele de comunicare Kaufland și s-a desfășurat într-un interval de timp scurt și delimitat.
Entuziasmul generat de această inițiativă a făcut ca, pe canalele sociale, prin intermediul unor persoane private fără nicio legatură cu Kaufland sau cu organizatorii, să sa se propage informația conform căreia și miercuri, 1.08., va avea loc o acțiune similară, în același interval de timp. Această informație nu a făcut în niciun moment obiectul vreunei promovări oficiale în magazinele Kaufland sau pe canalele de comunicare ale companiei. Preluarea și propagarea acesteia s-a făcut doar în baza zvonurilor.”, se arată în poziția oficială trimisă de reprezentanții Kaufland România către Clujust.ro în 2 august.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina