Acasă » ȘTIRI » Poliția Rutieră Cluj patrulează la Untold cu bolizi de împrumut. Vezi explicația reprezentanților IPJ Cluj

Poliția Rutieră Cluj patrulează la Untold cu bolizi de împrumut. Vezi explicația reprezentanților IPJ Cluj

Deși pare greu de crezut, Poliția Rutieră Cluj va folosi doar pe perioada festivalului Untold bolizi VW și Audi, primiți de la dealerul care vinde aceste mașini în județ.

În încercarea de a îmbunătăți imaginea poliției române, Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj s-a lăudat pe pagina de Facebook a instituției cu niște mașini noi, frumoase si puternice, pe care scrie ”Poliția”. Astfel, turiștii străini care vin la festival vor povesti mai departe ce autospeciale de top are poliția română in orasul de cinci stele Cluj-Napoca.

”Pregătiți de misiune! Polițiștii rutieri vor acționa pentru fluidizarea traficului rutier și pentru prevenirea accidentelor! Respectați indicațiile acestora și fiți prudenți în trafic! #safety #UntoldFestival2018”, este postarea IPJ Cluj, însoțită de două fotografii.

Într-una dintre fotografii, mai mulți polițiști au pozat mândri lângă autovehiculele cu numere roșii și cu inscripția ”Poliția”. Vestea proastă este că după Untold acele mașini se întorc în showroom, iar polițiștii vor continua să lucreze pe Logan-urile ruginite cu sute de mii de kilometri la bord, precum cel de mai jos.

Surse din poliția clujeană ne-au spus că mașinile folosite la Untold sunt împrumutate de dealer în schimbul reclamei care și-o face astfel, motiv pentru care nu vom da numele societății comerciale patronate de Ioan Mezei.

Poziția oficială a reprezentanților IPJ Cluj:

“Autovehiculele sunt folosite de către polițiști pe perioada de desfășurare a festivalului în baza unui contract de comodat. Manifestăm deschidere spre oferte/variante care vin în sprjinul muncii de poliție, prin urmare ipotezele referitoare la promovarea anumitor mărci de autovehicule este EXCLUSĂ.”, a răspuns biroul de presă al IPJ Cluj la solicitarea Clujust.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina