Acasă » ȘTIRI » O consilieră din Baroul Cluj a pus la dispoziția clujenilor deranjați de zgomotul Untold un model de cerere

O consilieră din Baroul Cluj a pus la dispoziția clujenilor deranjați de zgomotul Untold un model de cerere

Avocata Livia Labo, membra in Consiliul Baroului Cluj, a pus la dispozitia clujenilor deranjati de zgomotul de la festivalul Untold un model de cerere catre Directia de Sanatate Publica si Politia Locala.

“Cei care sunteti deranjati de zgomotul produs de festivalul Untold, puteti sa solicitati ca Directia de Sanatate Publica Cluj si Politia Locala Cluj-Napoca sa efectueze masuratori pentru determinarea nivelului de zgomot. Pe baza acestor masuratori putem sa facem ulterior o petitie colectiva prin care sa solicitam ca acest festival sa nu se mai desfasoare in viitor in locatia actuala, aflata in vecinatatea zonelor de locuit.

Puteti trimite cererea la DSP pe fax: 0264-530-388 sau la adresa de email: dspj.clujdspcluj.ro. Cereti numarul de inregistrare la tel: 0264-433-645.

Puteti trimite cererea la Politia Locala Cluj-Napoca la adresa de email: politialocala@primariaclujnapoca.ro sau o puteti inregistra la primarie. Solicitati numar de inregistrare.”, a scris avocata pe Facebook.

Model de cerere:

Către
DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ CLUJ

Subsemnatul, …………, domiciliat în Cluj-Napoca, ……………………….., formulez prezenta

C E R E R E

Prin care vă solicit:
– Să efectuați măsurători în exteriorul și în interiorul locuinței mele, pentru determinarea nivelului zgomotului produs de festivalul Untold, care va avea loc în perioada 2 – 5 august 2018; vă solicit ca măsurătorile să fie efectuate atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte;
– Să luați măsuri de sancționare a celor vinovați în cazul în care prin măsurătorile menționate constatați depășirea nivelului de zgomot admis conform legii, precum și măsuri de stopare imediată a poluării fonice.

Vă rog să mă anunțați cel puțin cu o zi înainte în ce dată și la ce oră urmează să efectuați măsurătorile solicitate, la numărul de telefon ……..

Vă solicit să-mi comunicați în scris rezultatele măsurătorilor.

Nume și prenume:
Semnătură: ……………………………………………………..

Cu camioanele in parc

Aceeasi avocata a atras atentia, acum cateva zile, asupra lucrarilor pentru Untold din Parcul Central:

“Cei care cred (sau pretind) ca Untold afecteaza locuitorii din zona doar 4 zile se inseala. Lucrarile de amenajare au inceput de 10 zile si s-au desfasurat zi si noapte, non-stop, cu zgomotul aferent operatiunilor de transport, descarcare si montare a tuturor instalatiilor si constructiilor (sute!). Dupa ce Untold se va termina, vor urma zile similare pentru demontare si transport, cu aceleasi bocanituri, tiuituri si vociferari ale muncitorilor. Transportul in comun si cel privat au fost deviate, o serie de strazi fiind inchise. Se inseala si cei care cred ca accesul in parc e restrictionat doar 4 zile an. De cateva zile parcul nu mai poate fi folosit conform destinatiei lui. Masinile mari si mici circula prin parc, multe alei sunt blocate (garduri in toate directiile), zgomotul pentru amenajari este continuu si spatiul verde este ocupat in cea mai mare parte. Asa arata azi parcul, cu 3 zile inainte de inceperea Untold:”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina