fbpx

Un bărbat din Cluj-Napoca i-a incendiat apartamentul fostei soții

Un bărbat din Cluj-Napoca i-a incendiat apartamentul fostei soții, ca răzbunare pentru că aceasta a obținut în instanță locuința.

O explozie puternică a avut loc, ieri seară, într-un bloc de pe strada Fântânele din Cluj-Napoca. Un bărbat a intrat cu două butelii în locuința fostei soții și a provocat deflagraţia.

Femeia a povestit pentru Pro TV că a fost nevoită să se mute în chirie din cauza violențelor fostului soț. Apoi, şi-a cerut drepturile în instanţă, iar locuinţa conjugală i-a revenit ei, astfel bărbatul s-a văzut nevoit să plece.

“Am venit cu executorul şi cu doi jandarmi şi am făcut evacuarea. S-o rugat ca să-l mai las câteva zile. O fost pregătit, o spart geamul la balcon şi o pus două butelii în camere o crezut că mă duc să mă culc şi să iau foc şi o dat foc la apartament.”, a declarat Mărioara Mut pentru Pro Tv.

Vecinii povestesc că zgomotul a fost atât de puternic, încât toţi locatarii s-au îngrozit. Aceştia susţin că bărbatul era extrem de violent şi îşi bătea des fosta soţie.

“Perete în perete stau cu ei, câte nopţi nu am dormit din cauza lor, ca o bătea şi zbiera femeie-sa şi o fugit de nu ştiu câte ori la mine acasă”, a spus un vecin.

Din fericire, în apartament nu se afla nimeni. Martorii spun că l-au văzut pe bărbat când a sărit pe geamul din spate.

Politia a fact urmatoarele precizari: “În cauză a fost inregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat de putin timp de catre polițiștii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca. Cel în cauză, un bărbat de 61 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada Dorobanților; acesta a fost condus la sediul Sectiei 5 Politie pentru audieri si pentru luarea măsurilor care se impun.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina