Acasă » ȘTIRI » Un bărbat de 70 de ani și o femeie de 61 de ani, dosar penal după raporturi sexuale în loc public

Un bărbat de 70 de ani și o femeie de 61 de ani, dosar penal după raporturi sexuale în loc public

Bărbatul de 70 de ani și femeia de 61 de ani, surprinși în timp ce ea îi făcea sex oral în Parcul Mare din Dej,  s-au ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Persoanele surprinse în timp ce întreţineau relaţii sexuale într-un parc, din municipiul Dej, au fost identificate de către poliţişti și sunt cercertate penal pentru infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri.

”În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, persoanele surprinse în timp ce întreţineau relaţii sexuale într-un parc au fost identificate, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani și despre o femeie de 61 de ani, din Dej.

În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina