fbpx

Un bărbat a vrut să mituiască un polițist chiar în postul de poliție

Un clujean a fost prins în flagrant în timp ce-i dădea mită unui polițist din localitatea Sic, fiind trimis în judecată de către Parchetul Tribunalului Cluj pentru dare de mită.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului C.M. pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Cauza a fost instrumentată de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Cluj, delegaţi de procuror să efectueze acte de procedură penală.

”În fapt, în data de 17.04.2016, C.M. a oferit, cu titlu de mită, suma de 200 de euro unui agent de poliţie din cadrul Postului de poliţie Sic, judeţul Cluj, pentru ca acesta să nu îşi îndeplinească atribuţiile de constatare a unei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, în condiţiile în care C.M. fusese depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism Opel Vectra, având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 06.05.2015.”, se arată în comunicatul Serviciului Județean Anticorupție.

Agentul de poliţie a refuzat propunerile şi a denunţat fapta. Ulterior, inculpatul a fost prins în flagrant de oamenii legii în timp ce remitea polițistului 200 de euro chiar în postul de poliţie, unde a fost citat pentru data de 25 mai 2016 în vederea desfăşurării unor activităţi în dosarul penal 674/P/2016 deschis pe numele lui.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina