fbpx

Un avocat cunoscut îndeamnă profesorii să dea jos măștile: ”Nu există pușcărie pentru toți. Nu există miliție suficientă”

Avocatul Gheorghe Piperea, un apropiat al PSD, îndeamnă profesorii să dea jos măștile, căci ”nu i-ar baga nimeni in pușcărie”

“Profesorii se plâng de ochi înroșiți de la măsti, care orienteaza ascendent respiratia, cu tot cu microbii “colectati” din aerul respirat, imbibat cu CO2. Se plâng si ca nu se pot face înțeleși când vorbesc de dupa masca. Se și tem însă. De aceea, cei mai multi aleg sa se supună.

Daca ar da toti sau macar o minoritate semnificativa mastile jos, nu i-ar baga nimeni in puscarie. Nu exista puscarie pentru toti. Nu exista militie suficienta pentru a-i lua la rand si a-i amenda pe toti cei care ar refuza sa poarte masca. Pur si simplu, regulile s-ar schimba, pe model suedez, sub impactul unei asemenea mișcări de masă. Am reveni la normal si toti ne-am proteja si i-am proteja si pe ceilalti asa cum facem cand sunt raceli sau gripa. Nu e nevoie sa fim super-eroi pentru asta”, este o parte din postarea avocatului Gheorghe Piperea, citat de Newsweek.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns