fbpx

Un absolvent de Drept deschide festivalul Untold 2018

Un DJ care a absolvit Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca va deschide festivalul Untold, joi, de la ora 17, alături de Partydul Kiss Fm.

Cei de la Kiss FM au anunțat, astăzi, că au ales numele DJ-ului care va urca pe scena festivalului, alături de Partydul Kiss FM! ”Câștigătorul nostru este Albin Kaczka, un DJ din Cluj Napoca, în vârstă de 29 ani, care va mixa la UNTOLD, pe aceeași scenă pe care vor urca și alte nume mari precum Armin van Buuren, Tiesto și Diplo!”, se arată pe site-ul Kiss Fm

„Am început să mixez prin 2014. Am fost la mai multe petreceri și tot timpul mi-a plăcut felul în care se îmbină piesele, mereu m-am simțit mai bine în spatele pupitrului. Într-o zi m-am decis să încerc să mixez și iată că asta fac în continuare! Eu am mixat și anul trecut la Untold, la o scenă mai mică, dar nu visam că o să  ajung la Main Stage”, a povestit Albin.

Tânărul a început să mixeze după ce a absolvit Facultatea de Drept ”Dimitrie Cantemir” Cluj-Napoca, unde s-a transferat în anul 4 de la Facultatea de Drept UBB Cluj.

Albin Kaczka ne-a spus că nu a dat examen pentru vreo profesie juridică, fiind captivat de muzică. ”Mi se potriveste mai mult partea artistică.. si deocamdata nici pe viitor nu cred ca as vrea sa profesez in domeniul juridic”, a declarat tânărul pentru Clujust.ro. Acesta are și un masterat în Științe Penale și Criminalistică la ”Cantemir.”

Fosta lui profesoara de drept procesual civil, Andrea Chiș, l-a felicitat public pe Facebook și a precizat că e încă o dovadă că cei care urmează facultatea de drept pot face orice.

Comments

comentarii

Rata anuală a inflaţiei a coborât la 14,96% în luna iulie a acestui an, de la 15,1% în iunie, conform datelor publicate joi de Institutul Naţional de Statistică (INS). Creșteri mari se înregistrează la ulei și cartofi.... Citește mai mult
Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că inspiraţia şi norocul vor decide calificarea în partida cu Şahtior Soligorsk din manşa secundă a turului 3 preliminar al Conference League.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!