Acasă » ȘTIRI » Columbian care venea la Untold, prins cu droguri pe Aeroportul Internațional Cluj

Columbian care venea la Untold, prins cu droguri pe Aeroportul Internațional Cluj

Poliția de frontieră a descoperit marijuana în bagajul unui columbian care aterizase pe Aeroportul Internațional Cluj pentru a participa la festivalul Untold.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj – Napoca au depistat un cetăţean columbian care intenţiona să introducă în România aproximativ 7 grame marijuana, ascunse în bagajul personal.

”În data de 31.07.2018, în jurul orei 03.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj-Napoca, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din direcţia Malaga (Spania), cetăţeanul columbian C.V., în vârstă de 41 ani.

Acţionând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor bărbatului, ocazie cu care au descoperit, într-un buzunar al rucsacului pe care acesta îl avea asupra sa, o cutie din lemn, ce conţinea o substanţă vegetală de culoare verde, având greutatea de aproximativ 7 grame, despre care persoana în cauză a declarat că este marijuana.

În cadrul cercetărilor preliminare, bărbatul a declarat că venea în ţara noastră pentru a participa la un festival, iar substanţa descoperită de către poliţiştii de frontieră era pentru consum propriu.”, se arată în comunicatul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Substanţa vegetală urmează să fie transmisă spre expertizare, iar cercetările în cauză vor fi continuate de către un procuror din cadrul DIICOT.

”Distrează-te legal la #UNTOLD și nu încheia petrecerea înainte de a începe!”, au postat reprezentanții Poliție de Frontieră pe pagina de Facebook a instituției, unde au încărcat și video cu captura.

Distrează-te legal la #UNTOLD și nu încheia petrecerea înainte de a începe!

Distrează-te legal la #UNTOLD și nu încheia petrecerea înainte de a începe!Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj – Napoca au depistat un cetăţean columbian care intenţiona să introducă în România aproximativ 7 grame marijuana, ascunse în bagajul personal.Detalii la: http://nub.ro/cib#politiadefrontiera #untold #suntemladatorie

Publicată de Poliţia de Frontieră Română pe Marţi, 31 Iulie 2018

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina