fbpx

Uioreanu, Bene și Pogăcean rămân după gratii

Președintele suspendat CJ Cluj Horea Uioreanu și oamenii de afaceri Ioan Bene și Vasile Pogăcean rămân în arest preventiv. Curtea de Apel Cluj a respins contestațiile celor trei împotriva încheierii judecătorului de cameră preliminară de la Tribunal din 22 iulie.

După trimiterea în judecată a celor trei, judecătorul de cameră preliminată a prelungit starea de arest preventiv cu 30 de zile.  Uioreanu, Bene și Pogăcean sunt încarcerați la Penitenciarul Gherla la secția pentru arestați preventiv.  Cei trei au fost arestați în 29 mai și sunt judecați pentru fapte de corupție.

Dosarul se află în cameră preliminară, procedură în care avocații pot depune excepții legate de actul de sesizare a instanței. în funcție de ce va decide judecătorul de cameră preliminară, ori va începe apoi judecarea propriu-zisă cu audierea martorilor, ori dosarul ar putea fi returnat la DNA.

av tiberiu banNe aflam in procedura de camera preliminară și până la sfârșitul acesti luni urmează să formulăm eventuale excepții și obiecțiuni față de derularea activității de urmărire penală pentru că după aceea nu se mai primesc excepții”, a spus avocatul lui Uioreanu, Tiberiu Ban. 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina