fbpx
sursa FOTO monitorulcj.ro

Uioreanu a primit bilet de voie de la instanță să meargă la dentist

Instanța Tribunalului Cluj i-a dat acceptul lui Horea Uioreanu să părăsească arestul la domiciliu timp de patru ore pentru a merge la un cabinet stomatologic.

Judecătorul de fond a verificat măsurile preventive luate față de Horea Uioreanu, Iona Bene și Vasile Pogăcean, procedură standard înainte de primul termen de judecată, ce va avea loc în 12 februarie.

”Constată legalitatea si temeinicia măsurii preventive a arestului la domiciliu dispusă față de inculpații: Uioreanu Horea Dorin; Bene Ioan si Pogăcean Vasile, măsură pe care o menține”, a hotărât instanța Tribunalului Cluj.

Odată cu verificarea măsurii arestului la domiciliu, instanța s-a pronunțat și asupra cererii fostului președinte CJ Cluj de a ieși din casă pentru a merge la dentist.

”Admite cererea formulata de inculpatul Uioreanu Horea Dorin li în consecință: În baza art. 221 alin.6 Cod procedură penală acordă inculpatului, pe durata măsurii preventive a arestului la domiciliu dispusă prin încheierea penală nr.305/C/10.11.2014 a Tribunalului Cluj, permisiunea de părăsire a imobilului în data de 05.02.2015, în intervalul orar 14,00 – 18,00 și doar în vederea prezentării la Cabinetul stomatologic.”, se precizează în încheierea judecătorului.

În schimb, instanța i-a respins omului de afaceri Ioan Bene cererea de a părăsi domiciliul.

”Respinge cererea formulata de inculpatul Bene Ioan privind încuviintarea părăsirii domiciliului. Cu drept de contestatie în termen de 48 ore de la comunicare”, se arată în încheiere.

Uioreanu, Bene și Pogăcean sunt judecați alături de consilierul județean Ioan Petran și de directorul UTI Gabriel Davidescu pentru fapte de corupție.

Comments

comentarii

Horoscop 3 martie 2021. Află ce zodie e nevoită să aibă mai multă grijă de sănătate și cine are tensiuni în relația de cuplu.... Citește mai mult
Vlad Pop, un atlet clujean, a pornit în ultra-maratonul de 620 km, din Cluj până în Constanța, pentru a ajuta 100 de copii diagnosticați cu cancer să aibă parte de educație și condiții de viață cât mai bune, prin bursa educațională MagicEDU.... Citește mai mult
Alexandra Oană, consilier local USR, cere clarificări în cazul hotelului Cristian, care a făcut ravagii pe rețelele de socializare. Nemulțumirea clujenilor a ajuns chiar la stângerea de bani pentru demolarea clădirii.... Citește mai mult
În ultimele 24 de ore au fost raportate 309 cazuri de COVID-19 în județul Cluj. Rata incidenței cazurilor este în creștere.... Citește mai mult

Lasă un răspuns