fbpx
avocat Radu Chiriță

Tunde Peter și-a luat avocat specialist în procese la CEDO

Adjunctul ISJ Cluj, Tunde Peter, și-a angajat ca avocat pe șeful departamentului de drept public de la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai, Radu Chiriță, specializat în jurisprundeța Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO).

Adjunctul Inspectoratului Școlar Județean Cluj, Tunde Peter, a fost însoțită la DNA Cluj de către avocatul Radu Chiriță, profesor la Facultatea de Drept a UBB Cluj, specializat în procese CEDO. La ieșirea de la DNA, avocatul nu a dorit să dea declarații. ”Justiția nu se face în presă, ci în sălile de judecată”, a spus Radu Chiriță, autorul unui blog cu texte interesante despre sistemul judiciar.

tunde peterTunde Peter este acuzată că ar fi pretins și primit mită 9.600 de euro de la candidați de la cele două sesiuni de Bacalaureat.

Procurorii DNA au propus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit declarației de avere, adjunctul ISJ împreună cu soțul ei au o avere considerabilă: două apartamente în Cluj-Napoca, un teren intravilan în municipiu, alt teren și o casă în Feleacu, dar și datorii de aproape 90.000 de euro.

 

Comments

comentarii

Un comentariu

  1. Probabil stia ca urmeaza sa isi ia arest preventiv de la luat pe Raducu. Urmeaza sa dea statul in judecata la CEDO, sa vedeti cum interpreteaza asta articolele conventiei de reiese ca dreptul liber al elevului de a-si plati bacul este inviolabil. Si dupa ce castiga procesul, adica la mult timp dupa ce femeia o sa fie inmormantata, o sa preadea studentilor de la ubb cauza “Tunde vs Romania” sau mai bine zis Tunde-Romania 😉

Lasă un răspuns