fbpx
Platforma în litigiu

Tribunalul va judeca încercarea CJ Cluj de recuperare a platformei pierdute de la Aeroport

Tribunalul Cluj a respins excepțiile invocate de părți și a stabilit termen pentru judecarea cererii de rectificare a cărții funciare în sensul redobândirii de către județul Cluj a platformei de 8.000 mp întabulată în 2001 pe numele firmei Aviatrans.

Unitatea Administrativ Teritorială Județul Cluj a cerut la secția civilă a Tribunalului Cluj rectificarea cărții funciare privind platforma de parcare avioane utilitare de la Aeroportul International Cluj, pierdută de funcționarii Consiliului Județean Cluj în urmă cu 14 ani. Între timp, platforma a fost sechestrată de compania UTI în contul unei datorii a firmei Aviatrans. Astfel, în proces sunt pârâți Aviatrans SRL, patronul acestei firme Liviu Oros, UTI SA și Societatea profesională de executori judecătorești Adam și Oszoczki.

În 22 mai, Tribunalul a decis respingerea excepțiilor invocate, inclusiv cea a autorității de lucru judecat, și a stabilit termen de judecată: ”Respinge exceptia autoritatii de lucru judecat, a prescriptiei dreptului la actiune în rectificare de carte funciara, exceptia prescriptiei dreptului la actiune si exceptia inadmisibilitatii dreptului la actiune având ca obiect anularea partiala a contractului de ipoteca. Stabileste termen în data de 18 iunie 2015, orele 11,00, sala 9. Prezenta incheiere poate fi atacata cu apel odata cu fondul.”

Din cauză că platforma este sub sechestru, anul acesta nu se mai ține mitingul aerian. 

Povestea platformei și modul dubios în care a ajuns la Aviatrans SRL o puteți citi AICI

 

Comments

comentarii

Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seară, după ședința Coaliției, asumarea deciziei de comasare a alegerilor din acest an.... Citește mai mult
Liderul AUR, George Simion, a anunțat sprijinul partidului pentru contracandidații Coaliției de guvernare la alegerile locale, înclusiv în Cluj. Liberalul Sabin Sărmaș susține că are nevoie de „sprijinul clujenilor”.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!