fbpx
Sonia Maria Alb și cei trei fii sursa foto ziardecluj.ro)

Tribunalul a dispus începerea judecății în cazul mamei acuzate că și-a ucis fiul. Riscă detențiune pe viață

Un judecător de cameră preliminară de la Tribunalul Cluj a constatat legalitatea rechizitoriului și a dispus începerea judecății în cazul mami acuzate că și-a ucis un fiu și a aplicat rele tratamente la toți cei trei copii ai ei.

Solutia pe scurt: ”În baza art.346 alin.1 C.pr.pen. constată legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriul nr.414/P/2019 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, privind pe inculpata Alb Sonia Maria., trimisă în judecată pentru săvârşirea unei infracţiuni de violenţă în familie, prev. de art.199 alin.1 C.pen. rap. la art.189 alin.1 lit.h C.pen., cu aplicarea art.77 lit.a şi d C.pen. (victima Baciu Luca-Ionuţ), unei infracţiuni de violenţă în familie sub forma participaţiei improprii, prev. de art.199 alin.1 C.pen. rap. la art.193 alin.2 C.pen. (persoană vătămată B.L.I.), în condiţiile art.52 alin.3 C.pen., precum şi a trei infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului, prev. de art.197 C.pen. (persoane vătămate B.L.I., B.D.E. şi B.C.M.), totul cu aplicarea art.38 alin.1 şi 2 C.pen., respectiv legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.

Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpata A.S.M.şi fixează termen pentru data de 17.03.2020, s.31, ora 09:00, pentru când se citează inculpata si persoanele vătămate, respectiv se încunoştiinţează apărătorii aleși sau desemnați din oficiu ai acestora.

Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi, 10 februarie 2020.”

Articolul 189 alin.1 lit.h din Codul penal se referă la omorul săvârșit prin cruzimi și  se pedepsește cu detențiune pe viață sau închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Să ne amintim de caz

Cum a fost ucis in bataie baietelul Luca. Detalii care va pot afecta emotional

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns