clujust.ro

Un polițist aflat în timpul liber a anunțat la 112 accidentul de pe Horea și a fugit după șoferul vinovat

Un tânăr polițist, care era timpul liber, a avut o contribuție importantă în depistarea șoferului și pasagerului care au fugit de la locul producerii accidentului cumplit de pe strada Horea din Cluj-Napoca.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au postat despre ”cel care a demonstrat că, dincolo de uniformă, ceea ce ne face polițiști este caracterul, aptitudinile, valorile la care ne raliem.”

”Agentul de poliție Răzvan Cornea Domuța era în timpul liber, în trafic, în mașină; tocmai ce o luase pe soția sa de la autogară și se îndreptau spre casă. Ambii au fost martorii teribilului accident de pe strada Horea.

Imediat după impact, colegul nostru a tras repede pe dreapta și a anunțat accidentul, efectuând primul apel la 112, pentru salvarea celor răniți.

După o scanare rapidă a locului, i-a identificat pe tinerii din mașina care a pătruns pe contrasens. Erau dezorientați și se aflau în preajma autovehiculului condus regulamentar. La un moment dat, mașina celor doi a luat foc, context în care colegul nostru s-a îndreptat spre propriul autovehicul pentru a-și lua stingătorul și a lichida focul. Acesta a fost momentul în care cei doi au plecat de la fața locului, fugind într-o direcție necunoscută.

Imediat după stingerea focului, colegul i-a căutat cu privirea pe cei doi și nu i-a mai văzut. A început să întrebe lumea adunată în ce direcție au plecat și a pornit pe urmele lor. A ajuns la o bifurcație de drumuri și, cu toate că nu i-a zărit la acel moment, instinctul i-a spus să o ia pe strada Racoviță, stradă pe care i-a și prins. A alertat echipajele de poliție, iar împreună cu colegii din cadrul Biroului Rutier i-a imobilizat.”, se arată în postarea IPJ Cluj

Răzvan Domuța are 28 de ani și a fost încadrat direct în structurile noastre în luna ianuarie 2017. Lucrează la Postul de Poliție din Chinteni – ajutor șef de post. Tatăl său a fost polițist 23 de ani, iar mama sa, de asemenea, a fost cadru militar.

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!