Acasă » ȘTIRI » Tragedie pe o stradă din Cluj-Napoca. O fetiță de doar 1 an și opt luni a murit

Tragedie pe o stradă din Cluj-Napoca. O fetiță de doar 1 an și opt luni a murit

Tragedie pe o stradă din Cluj-Napoca. O fetiță de 1 an și opt luni a murit după ce a fost lovită de un autovehicul.

La data de 12 martie, pe strada Eugen Ionesco, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei fetițe.

”La data menţionată, în jurul orei 10:50, un conducător auto, în vârstă de 49 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Eugen Ionesco din Cluj-Napoca, a surprins pe carosabil o fetiţă de un an şi opt luni pe care a accidentat-o grav. În urma accidentului, fetiţa a decedat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.”, a transmis biroul de presă al IPJ Cluj.

Sursele Clujust spun că fetița era cu bona pe trotuar și cobora panta de pe Eugen Ionesco pe o tricicletă. Într-un moment de neatenție, fetița cu tricicleta a ajuns de pe trotuar în stradă, unde a fost lovită de o dubiță care urca pe respectiva stradă. De față a fost și un alt copil de 3 ani, al aceleiași familii, care era în grija bonei.

Fiind o chestiune de fracțiune de secundă, șoferul nu a putut evita impactul. Acesta este încă șocat de ceea ce s-a întâmplat, la fel ca și bona și părinții. Fetița a murit la spital, având leziuni la cap incompatibile cu viața.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina