Acasă » ȘTIRI » Tragedie în Justiție în Vinerea Mare. Un procuror cunoscut s-a sinucis la locul de muncă

Tragedie în Justiție în Vinerea Mare. Un procuror cunoscut s-a sinucis la locul de muncă

Procurorul Ramona Buclu, care timp de 10 ani a condus biroul de presă de la Parchetul General, s-a sinucis în Vinerea mare, la orele prâznului, chiar la locul de muncă. Femeia în vârstă de 53 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 5 al Ministerului Public.

Potrivit informațiilor Digi24.ro, prima ipoteză a sinuciderii este o boală gravă de care suferea fostul procuror.  Ea avea o vastă experiență și timp de zece ani a condus biroul de presă al Parchetului General.

După ce cineva a anunțat la 112 că o femeie amenință că se aruncă de pe clădirea Ministerului Public, polițiștii au ajuns  imediat la fața locului, alături de pompieri, și au încerat să o convingă să coboare, însă nu i-a ascultat și s-a aruncat în gol. Ea a murit pe loc.

Polițiștii de la Omoruri din cadrul Poliției Capitalei au preluat ancheta în acest caz.

Conform unor informații obținute de ȘTIRIPESURSE.ro, Bulcu ar fi fugit din spitalul în care era internată pentru a se trata de depresie, pentru a merge la Parchetul General, acolo unde și-a luat viața. Fiind Vinerea Mare, instituția era închisă. Se pare însă că procuroarea  ar fi suferit de depresie din cauza faptului că nu mai deținea funcția de purtător de cuvânt.

Ramona Bulcu a fost desemnata sa reprezinte PICCJ la Gala Excelentei in Mediere 2016

În 2016, Procurorul Ramona Bulcu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) va participa si in acest alaturi de noi, la evenimentul traditional al medierii si mediatorilor, urmand a sustine si o prezentare in cadrul conferintei „Medierea in Romania- necesitate si normalitate” de vineri 16 aprilie 2016.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns