Acasă » ȘTIRI » Polițiștii au prins într-o oră, pe aceeași stradă din Cluj-Napoca, cinci șoferi care mergeau cu peste 100 km/h

Polițiștii au prins într-o oră, pe aceeași stradă din Cluj-Napoca, cinci șoferi care mergeau cu peste 100 km/h

Cinci șoferi au rămas fără permis în decurs de o oră, pe o arteră principală din Cluj-Napoca. Aceștia au fost surpinși de aparatul radar conducând cu peste 100 km/h în localitate.

”In această dimineață, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au acționat cu aparatul radar in vederea reducerii riscului de producere a accidentelor rutiere pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Acțiunea a vizat Calea Florești su in decurs de o singură oră, între 08.30 – 09.30 nu mai putin de 5 conducători auto, toti din Cluj-Napoca, cu varsta între 24 și 45 de ani au fost depistati circuland cu viteza între 101 și 124 km/oră. Toti cei cinci conducatori auto si-au pierdut dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Recomandăm tuturor celor aflați la volan sau pe motoare sa respecte limitele legale de viteză, să nu recurgă la manevre riscante in trafic și mai ales să nu conducă dacă au consumat băuturi alcoolice.

Acțiunile polițiștilor rutier vor continua pe întreaga perioadă a minivacantei pentru a reduce riscul de producere al accidentelor rutiere si pentru impunerea unui climat de disciplină rutieră in trafic.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns