fbpx

Teste-grilă online pentru avocatură și INM

În pragul examenelor pentru Institutul Național al Magistraturii (INM) și pentru intrarea în profesia de avocat, candidații au posibilitatea să-și testeze cunoștințele online.

Universuljuridic.ro lansează, cu prilejul desfășurării a două dintre cele mai importante examene pentru admiterea în profesiile juridice, examenul de admitere la INM și examenul de admitere în avocatură, modulul GRILE PENTRU ADMITEREA ÎN PROFESIILE JURIDICE cu scopul de a veni în sprijinul candidaților, și, de ce nu, sprijinul cititorilor noștri dornici de să-și testeze cunoștințele generale juridice.

Grilele ce stau la baza acestui modul sunt de dificultate medie și sunt grupate pe cele patru materii de bază: drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal.

Testele pot fi accesate de orice persoană care deține un cont în universuljuridic.ro sau UJmag.ro.

Fiecare test conține câte 25 de întrebări. După finalizarea testelor veți primi răspunsurile corecte împreună cu explicații sau trimiteri către legislație ori doctrină.

Modulul GRILE PENTRU ADMITEREA ÎN PROFESIILE JURIDICE, aflat în fază incipientă, va conține, la final, 20.000 de grile. În primă fază acesta are la bază două dintre cărțile de teste-grilă pentru examene de an, licență și admitere în profesiile juridice, semnate de către Silviu Zanfir.

Urăm succes tuturor celor care vor susține examene de admitere în profesiile juridice!

 

Comments

comentarii

România are un deficit cronic de medici neonatologi, specializare care înregistrează cel mai mare procent de posturi vacante raportat la posturile ocupate.... Citește mai mult
1,3 milioane de lei de la bugetul local vor fi pentru organizarea ediției din 2024 a Zilelor Clujului. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 mai-2 iunie.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!