fbpx

Tânărul rănit în explozia din Gruia este student la Drept și instructor de debate

Tânărul de 19 ani, rănit în urma exploziei ce a avut loc ieri într-un bloc din cartierul clujean Gruia, este student la Facultatea de Drept UBB Cluj și instructor în trei cluburi de debate (dezbateri), între Babeș-Bolyai University Debate Society.

Explozia a avut loc ieri, în jurul orei 12, într-un bloc de pe strada Migdalului din cartierul Gruia. Din primele cercetări a rezultat faptul că explozia a survenit în urma unor acumulări de gaze. Studentul care stătea în chirie în apartament a suferit arsuri de gradul I şi II pe aproape toată suprafaţa corpului, fiind transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

“În data de 26 ianuarie 2017, în jurul orei 12,00, un pacient în vârstă de 19 ani a fost adus de către un echipaj SMURD la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca. Pacientul a suferit arsuri în urma exploziei centralei termice de la domiciliu. Pacientul are arsuri localizate pe faţă, gât, mâini şi căile aeriene. A fost intubat în pre-spital”, a informat Spitalul Judeţean Cluj.

De asemenea, au mai primit asistenţă medicală alte 5 persoane, aflate în imobil la în momentul exploziei, acestea suferind atac de panică.

Tânărul Silviu Ș., originar din Arad, este student la Facultatea de Drept UBB Cluj și un împătimit al dezbaterilor, câștigând numeroase premii la concursuri. De altfel, potrivit profilului de Facebook, este instructor la Racoviță Debate Club și membru în BBU Debate Society și Pro Debate Arad.

Studentul a suferit multiple arsuri şi a fost transportat de la UPU Cluj-Napoca, cu un avion SMURD, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti – secţia ATI Arşi.

Vom reveni cu date despre starea de sănătate a acestuia. Îi dorim însănătoșire grabnică!

Comments

comentarii

Universitatea Cluj va juca, sâmbătă, 13 aprilie, contra echipei Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 4 din play-out-ul Superligii.... Citește mai mult
Ceaiul negru, unul dintre cele mai apreciate și consumate băuturi din întreaga lume, nu oferă doar o pauză plăcută, ci și o serie de beneficii pentru sănătatea noastră.... Citește mai mult

Lasă un răspuns