fbpx

Tânăr reținut pentru că s-a urcat beat la volan și a făcut accident în centrul Clujului

Un tânăr din Hunedoara a fost reținut de polițiști pentru că s-a urcat beat la volan și a avariat două mașini pe cea mai aglomerată stradă din Cluj acum, strada Moților.

Polițiștii clujeni au reținut ieri un tânăr de 21 ani, din județul Hunedoara, pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

”În fapt, la data de 31 august a.c., pe fondul consumului de alcool, tânărul de 21 ani a provocat un accident rutier soldat cu rănirea sa ușoară și avarierea a două autovehicule, pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Astfel, în jurul orei 04.00, în timp ce se deplasa pe Calea Moților înspre zona centrală a municipiului, conducătorul auto, pe fondul consumului de alcool și al neadaptării vitezei în curbă, a pierdut controlul direcției de deplasare întrând în coliziune cu un autoturism parcat.”, se precizează în comunicatul IPJ Cluj.

În urma probatoriului administrat, faţă de cel în cauză a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fiind luată măsura reţinerii acestuia pentru 24 ore.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina