Acasă » ȘTIRI » Tânăr prins în flagrant în timp ce ridica un colet din Spania cu aproape 200 grame de cannabis

Tânăr prins în flagrant în timp ce ridica un colet din Spania cu aproape 200 grame de cannabis

Poliţiştii antidrog și procurorii DIICOT Cluj au surprins în flagrant un tânăr care ridica un colet primit din Spania ce conținea aproape 200 de grame de cannabis şi 20 de comprimate de MDMA.

La data de 6 septembrie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea inculpatului Andrei Ciprian Cobzariu, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul Câmpia Turzii, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu.

”În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii septembrie 2017 inculpatul Cobzariu Andrei Ciprian a procurat din Spania, în vederea comercializării, cantitatea de 196,8 grame cannabis, şi 20 de comprimate de MDMA  care i-au fost livrate prin intermediul unei firme de coletărie cu punct de lucru în Sebeş, judeţul Alba. La data de 06.09.2017 inculpatul a fost surprins în flagrant în timp ce ridica de la reprezentanţii firmei de coletărie coletul conţinând drogurile de risc şi de mare risc.”, au precizat reprezentanții DIICOT.

Bărbatul a fost condus la sediul DIICOT- Serviciul teritorial Cluj pentru audieri, ulterior fiind reţinut pentru 24 de ore. De asemenea, alte 6 persoane au fost conduse la sediul unităţii pentru audieri. În urma prezentării bărbatului Tribunalului Cluj, faţă de acesta a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina