Acasă » UMOR CALIFICAT » Super-politisti la Cluj. Au cercetat un furt de 80 de oi si au recuperat 81

Super-politisti la Cluj. Au cercetat un furt de 80 de oi si au recuperat 81

​La sectia de politie rurala din Huedin sunt super-politisti. Acestia au investigat un furt de 80 de oi si au recuperat 81 de mioare. IPJ ii lauda ca au prins hotii repede, deci sunt slabe sanse sa fi fatat o oaie gestanta. Pentru a elucida misterul, au fost chemati Mulder si Scully.

Comunicatul IPJ Cluj:

Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au identificat, la scurt timp de la comitere faptei, doi tineri din localitatea Sînmihaiu Almaşului, judeţul Sălaj, care au sustras mai multe animale.

La data de 8 august a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că de pe o păşune, situată în apropierea localităţii Păuşa din judeţul Sălaj, persoane necunoscute au sustras un număr de aproximativ 80 de oi.

În urma activităţilor deşfăşurate, poliţişti din cadrul posturilor de poliţie Aghireşu şi Gârbău, au identificat, pe păşunile din apropierea localităţii Arghişu din judeţul Cluj, doi tineri, în vârstă de 17 şi 20 de ani, care însoţeau animalele. Aceştia intenţionau să vândă oile în localitatea Arghişu.

Poliţiştii au recuperat un număr de 81 de oi, în valoare de circa 20.000 de lei.

Faţă de cei doi tineri continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns