Acasă » ȘTIRI » Peste 2.000 de persoane au semnat petiția pentru mutarea Untold la periferia Clujului

Peste 2.000 de persoane au semnat petiția pentru mutarea Untold la periferia Clujului

Peste 2.000 de persoane au semnat petiția online pentru mutarea festivalului Untold la periferia Clujului, lansată la sfârșitul lunii iulie.

Redăm câteva din ultimele comentarii ale celor care au semnat petiția:

”E ridicol sa avem un festival de 4 zile in centrul Clujului”

”1. Copiii din spitalul de copii, bolnavii din complexul de clinici nu merita sa fie obligati sa aasculte muzica electronica 4 nopti non-stop. 2. Orasul este al clujenilor si nu poate fi ingradit/ocupat (nici macar partial) de catre un SRL. 3. Un SRL nu are dreptul sa faca profit dintr-un astfel de eveniment a carui organizare ii deranjeaza pe unii cetateni.”

”Poluare sonora/distrugerea gazonului si a stadionului/ manipularea tinerilor prin mesaje violente si diabolice:spalarea pe creier a participantilor prin decibelii muzicii”

”Orașul devine sufocant, gălăgios și plin de oameni needucați.”

”Orașul devine sufocant, gălăgios și plin de oameni needucați.”

”Respect si civilizatie, este singurul lucru ce-l doresc pt. toti cetatenii. Locuiesc in zona Arena. Au fost 10 zile (inclusiv cele de pregatire cand s-a inchis circulatia in jur) de discomfort/ cosmar. Nu vreau sa port pica participantilor la festival, responsabilitatea este a primariei si organizatorilor care calca in picioare cele mai elementare reguli de bun-simt.”

”Pentru ca locuiesc in vecinatatea salii polivalente si cluj arena , iar cea ce se intampla in aceste 4 zile de “festival” este inadmisibil, locuitorii din zona devin bataia de joc a unor asa zisi “festivalieri” si nu numai , din pacate si a autoritatilor care inchid ochii si isi astupa urechile in urma plangerilor fondate pe baza celor intamplate.”

”Nu am nimic impotriva desfasurarii acestui festival, dar nu in locatia din ultimii 3 ani. Consider ca Primaria Cluj-Napoca trebuie data in judecata pentru aceasta debandada fonica care deranjeaza marea parte a locuitorilor, din toate cartierele Clujului. Cineva trebuie sa plateasca pentru acest circ nesimtit. Si mie imi place muzica electronica, si mie imi plac parte din artistii acestui festival, dar doresc sa-i ascult din proprie vointa, nu fortat de Emil Boc si restul acolitilor de la primarie.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina