fbpx

Soția lui Rudel Obreja: ”La fiecare vizită eu vedeam dintr-un munte de om că se topește”

Soția lui Rudel Obreja, Antonia, susține că fostul președinte al FR Box a fost declarat sănătos pe data de 7 aprilie 2022, în momentul în care a fost încarcerat.

”Poate o spun eu subiectiv, dar o spun și documentele. În momentul în care cineva intra într-o închisoare intră într-o carantina. Este analizat medical. După aceasta carantină, șotul meu a ieșit și a rezultat ca e clinic sănătos.

Am aceste documente, 7 aprilie 2022 e data încarcerării lui. Soțul meu a făcut analizele an de an și toate au fost impecabile. Mi se pare greu totuși ca în iunie să ajungi cu cancer în stadiul patru cu metastaze!

La aproximativ două săptămâni au început durerile și mi-a spus că nu se simte bine şi că la cabinetul medical a spus că are o problemă. După ce a fost mutat, lucrurile au degenerat. La fiecare vizită eu vedeam dintr-un munte de om că se topește. A început să slăbească.

Eu am fost cu soțul meu 16 ani, îl știam foarte bine, nu era un om să se plângă, nu a luat niciun medicament, era puternic psihic”, a declarat Antonia Obreja la România TV.

Fostul boxer a murit în 12 martie la vârsta de 57 de ani, răpus de cancer. Condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box a fost eliberat din închisoare în vara anului trecut pentru a se trata de cancer într-un spital civil.

Comments

comentarii

Îmbătrânirea populației României dă motive de îngrijorare economiștilor. VEZI care este vârsta medie a Clujului.... Citește mai mult
Gospodinele pot pune pe masa de Rusalii fructe și legume proaspete. Piața volantă din centrul Clujului are program prelungit astăzi, până la 17:30.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!