Apar noi detalii în cazul avocatului acuzat de crimă la Iași. Iubita ar fi fost ucisă pentru a nu devoala fapte

Procesul avocatului trimis in judecata fiindca si-ar fi omorat concubina insarcinata, prin strangularea ei si mai apoi aruncarea de la balcon, incepe maine la Curtea de Apel Iasi.

“Dosarul este unul mamut cu mii de file de urmarire penala si probe materiale ce duc la concluzia ca avocatul ar fi savarsit aceste fapte.

Misterul in familie se adanceste si asta dupa ce familia face acuzatii grave cum ca fata lor ar fi fost omorata pentru a nu devoala anumite fapte penale savarsite tocmai de catre cel care i-a pus capat zilelor.

Familia s-a constituit si parte civila in dosar si ne asteptam la o readministrare totala a probatoriului fiindca inculpatul sustine ca totul a fost mai degraba o “inscenare”, a precizat avocatul parintilor tinerei ucise, Adrian Cuculis.

Tanara era tot avocată și, spun sursele, ar fi stiut de posibile fapte de trafic de influenta si de anumite genti cu bani.

Avocatul Sebastian Felecanu, inculpat in dosar, s-a casatorit in penitenciar, unde este in arest preventiv.

Comments

comentarii

Emil Boc a vorbit despre pronosticul său pentru Campionatul European de Fotbal. El a precizat că România a renăscut din nou în fotbalul european.... Citește mai mult
O nouă etapă în realizarea Spitalului Regional de Urgență Cluj, prin lansarea licitației pentru construcția propriu-zisă, lucrări evaluate la 2 miliarde de lei.... Citește mai mult

Lasă un răspuns