fbpx

Șoferii de BMW au primit derogare de la Primăria Cluj pentru a parca pe trotuar

Premieră națională la Cluj-Napoca: Șoferii de BMW au primit derogare de la primărie pentru a parca pe trotuar. Citiți mai jos cum s-a ajuns la această decizie istorică!

Un lucru neobișnuit ne-a atras atenția astăzi: Pe o distanță de 200 de metri, pe trotuarul dintre clădirea Cluj City Center și Tribunal de pe bulevardul Dorobanților erau parcate nu mai puțin de șase mașini BMW de diferite modele, una după alta.

Ceea ce ne-a pus pe gânduri a fost faptul că în parking-ul subteran de la clădirea Cluj City Center, care este cu plată, erau destule locuri libere. Astfel, în urma unei investigații aprofundate, am aflat că Asociația Proprietarilor de BMW din România a solicitat Primăriei clujene să le permită să parcheze gratuit în parcările publice, iar în caz că nu găsesc locuri libere să poată parca pe trotuar, căci și-au dat toți banii pe mașini și nu mai pot plăti tichete la parcări private. Consiliul local s-a întrunit de urgență în urmă cu două zile și a votat pentru aprobarea solicitării venite din partea asociației. Condiția este ca mașinile să fie cel puțin din anul 2012.

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare. 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns