clujust.ro

Șofer fără experiență plus viteză excesivă, doi tineri morți și doi în stare gravă la spital

Accident cumplit în Sibiu. O tânără de 20 ani şi un tânăr de 22 de ani au murit, iar alţi doi sunt în stare gravă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de remorca unui TIR parcat pe marginea drumului. Un tânăr de aproximativ 20 de ani din Braşov a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive.

Din primele cercetări efectuate la fața locului am stabilit că, pe codul vitezei excesive, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR care se afla oprit pe partea carosabilă”, a declara Ana Maria Popa, Poliția Rutieră Sibiu:

Tragedia a avut loc pe o stradă din Sibiu. Tinerii veniseră în vizită la niste prieteni, iar seara au ieşit să se plimbe cu masina prin oraş.

La volan se afla un tânăr de 20 de ani, care se pare că a călcat prea tare acceleraţia şi a pierdut controlul.  Maşina a lovit un semn de ciruclaţie apoi a ricoşat şi s-a înfipt în remorca unui TIR parcat pe marginea şoselei.

Şoferul a ajuns la spital, însă, în maşină se mai afla o fată de 19 ani şi alţi doi tineri de 22 de ani, care au murit. Medicii nu au mai putut face nimic pentru prietenul lui care afla pe scaunul din dreapta, nici pentru tânăra care stătea pe bancheta din spate. Amicul său care a supravieţuit este în comă, intubat, iar şansele să trăiască sunt minime.

”Doi dintre băieți sunt la facultate în Sibiu, unul la Drept și unul la Litere. Trebuia miercuri să plecăm acasă. Ne-am trezit cu telefoane de la toate cunoștințele din Brașov, cu niște poze”., a spus un prieten de-al lor pentru Pro Tv.

Cel aflat la volan este acum cercetat penal. Drumul pe care s-a produs accidentul este unul preferat de șoferii teribiliști, care-și testează acolo deseori mașinile. Asta deși autoritătile au montat în zonă limitatoare de viteză, tocmai pentru a descuraja această practică.

Sursa foto: Antena 3 CNN

Bilanțul tragediei

– Preda Pandele Andrei, 19 ani, Brașov, pasager făţă dreapta, mort

– Untch Sonja Maria, Sibiu, 20 de ani, decedată, bancheta din spate

– Spătariu Cosmin Mihai, Brașov, pasager stânga spate, 20 de ani, spitalizat

– Şoferul, Păvălașcu Fabian Vlad, 20 de ani, Brașov, spitalizat.

Comments

comentarii

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță (Renew Europe) își anunță plecarea din USR - Uniunea Salvați Roomânia, din motive ce țin de direcția partidului.... Citește mai mult
Statuia lui Iuliu Maniu de lângă Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca a fost repusă pe soclu luni, după ce în weekend a fost pusă la pământ de muncitorii care efectuează lucrări de modernizare în zonă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!