fbpx

Situația pe județe a avocaților care au beneficiat de indemnizația de sprijin COVID-19

Clujust vă prezintă în premieră și exclusivitate situația situația avocaților care au beneficiat de indemnizația de sprijin COVID-19 în luna aprilie, defalcată pe județe.

Situația a fost comunicată de Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, la solicitarea Clujust.ro. Potrivit acesteia, în Cluj au beneficiat de indemnizații de sprijin COVID-19 pe luna aprilie un număr de 401 avocați, cu puțin mai mult decât ne comunicase Agenția Județeană pentru Plăți (394). În Baroul Cluj figurează pe site 1150 avocați definitivi. deci numărul celor cu indemnizații reprezintă mai bine de o treime.

Pentru a ne face o idee despre impactul crizei generate de pandemie în rândul avocaților, am comparat numărul beneficiarilor de indemnizații din câteva barouri cu numărul avocaților definitivi.

În București apar pe situațai ANPIS 1.044 de avocați, în timp ce în Barou sunt circa 10.000. Stă bine Baroul Constanța cu 89 de beneficiari de indemnizații și 658 avocați definitivi.

Baroul Dolj – 234 beneficiari și 624 definitivi.

Baroul Timiș – 305 / 935

Baroul Suceava – 238 / puțin peste 300

Mureș – 190 / 295

Bihor – 217 / 366

Amintim că o indemnizație se ridică la puțin peste 4.000 lei.

 

Comments

comentarii

HOROSCOP 4 august 2021. Află ce zodie va primi o sumă mare de bani și ce nativ este arogant cu persoanele din jur.... Citește mai mult
Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, marți, despre proiectul care prevede realizarea metroului de la Cluj, precizând că acesta este unul care „are maturitate”, fiind cuprins în PNRR.... Citește mai mult
Divizia 4 Infanterie „Gemina” sărbătorește 105 ani de istorie și tradiție militară.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!