fbpx

Sindicatul Aeroportului Cluj anunță noi proteste

Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional Cluj anunță noi proteste, ca urmare a faptului că nu a primit un răspuns favorabil din partea Prefectului.

”Ca urmare a pichetării Prefecturii Județului Cluj de către membrii Sindicatului Independent al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, în zilele de 9 și 10 mai, vă informăm că în urma dialogului cu domnul Prefect – Dr. Ing. Ioan Aurel Cherecheș nu s-a ajuns la soluționarea problemelor revedincate. Una dintre revendicările noastre a fost atacarea în contencios administrativ a Hotărârii de Consiliu Județean nr. 33/ 2019, prin care au fost numiți în mod ilegal membrii în Consiliul de Administrație al Aeroportului.

Prin urmare, având în vedere cele menționate anterior, membrii Sindicatului au decis continuarea acțiunilor de protest. Astfel, în zilele de 14-15 mai, va avea loc un miting în Piața Unirii, iar în zilele 20-24 mai, sindicaliștii vor picheta din nou Prefectura Județului Cluj.

Ne sunt profund străine motivele pentru care o autoritate a statului, care ar trebui să asigure garantarea aplicării legii, manifestă o atitudine de delăsare și ignorare față de această situație cu care se confruntă angajații Aeroportului din 28 februarie 2019. Avem totuși convingerea că în spiritul anului 1936 când Dr. Eugen Dunca, Prefectul de atunci al județului Cluj, a susținut prin acțiuni concrete înființarea Aeroportului Cluj care a devenit astăzi primul aeroport reginol al României, și Instituția Prefectului Cluj de acum domnul Prefect Dr. Ing. Ioan Aurel Cherecheș va continua seria acțiunilor predecesorului său.”, se arată în comunicatul Sindicatului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina