fbpx

Mașina lui Liviu Alexa a fost vandalizată. Cel mai grav atentat la un jurnalist din Cluj VIDEO

Mașina cunoscutului jurnalist clujean Liviu Alexa a fost vandalizată azi noapte.

Mașina lui Alexa, un Chrysler 300c negru, cu numă de înmatriculare CJ… NCN, ceea ce arată apartenența la grupul de presă, a fost vandalizată brutal, fiindu-i găurită și caroseria și geamurile. Mașina era parcată pe o stradă din cartierul Iris.

Jurnalistul a depus deja plângere la Poliție. Sperăm ca oamenii legii să investigheze de urgență și să fie găsiți făptașii, căci este cel mai grav atentat la un jurnalist din Cluj. De asemenea, sperăm ca organizațiile de jurnaliști și presa în general să reacționeze dur. Indiferent de cum se numește jurnalistul și ce a scris el, răspunsul celor nemulțumiți este incalificabil. Nu trăim în Sicilia sau Columbia, ci în Cluj-Napoca, cică oraș sigur.

”Am fost amenintat in cariera mea de peste 20 de ani de jurnalism de investigatii de o gramada de oameni. Chiar in ultimii ani, am fost amenintat de oameni puternici, judecatori, sau milionari  sau chiar de presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise. Sunt amenintat in fiecare zi pe facebook cu moartea sau cu bataia de catre diversi combatanti sau sustinatori ai partidelor politice, era o chestiune de timp pana sa se ajunga la asa ceva.

Probabil ca se doreste moartea mea, lichidarea mea fizica.

De la anchete cu Raed Arafat pana la cele cu Cristan Pomohaci, am scris despre toti si i-am criticat pe toti. Nu imi dau seama cine e vinovat de aceasta amenintare, de acest act de vandalism. Insa am speranta ca vom afla si ii asigur pe cei vinovati ca vor plati cu varf si indesat. Multumesc Politiei judetului Cluj pentru promptitudinea cu care au intervenit. Anunt pe aceasta cale si o recompensa de 500 de euro pentru orice informatie relevanta care ma va ajuta sa aflu cine ma vrea mort. Ca de speriat inca nu ma sperie nimeni. Si nu bravez, nu ma voi ascunde, inca cred in tara mea si in Lege”, a spus Liviu Alexa.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina