Seplecan despre PNL-istul cu contracte de la regia CJ: ”Să fie sănătos!”

Vicepreședintele cu atribuții de președinte al Consiliului Județean (CJ) Cluj, Mihai Seplecan, spune că nu știa de contractele firmei PNL-istului Gabriel Moldovan cu o regie a CJ din vremea fostului președinte Alin Tișe. Liberalul Seplecan spune că nu este mai apropiat de Moldovan față de alți lideri de organizații comunale și că nici cu Alin Tișe nu are o relație prea bună.

Firma Mitmol Construct, deținută de consilierul PNL din Gilău, Gabriel Moldovan, a avut în 2011 și 2012 două contracte pentru amenajarea grădinii de 30.000 de euro din spatele unei clădiri a Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Privat (RAADPP) din subordinea CJ Cluj. Surse din PNL Cluj spun că Moldova este un apropiat al lui Seplcan și l-a susținut în concurența cu Horea Uioreanu. Aceleași surse spun că Seplecan este în relație bună cu PDL-istul Alin Tișe, fost președinte al CJ când s-au încheiat contractele. Recent, a fost numit director la regie Mircea Avram, susținut de PDL, același care a fost director și în vremea lui Tișe. Tot recent, într-un interviu, Seplecan a recunoscut că după plecarea din PRM în 2005 s-a dus mai întâi la Tișe să-l bage în PD, dar a fost refuzat și a ajuns în PNL prin Marius Nicoară.

Întrebat cum comentează că un liberal a primit contracte în vremea PDL, Mihai Seplecan a răspuns” ”Să fie sănătos! Nu cred că numai PNL-iști, ci și PSD-iști, PPDD–iști și PDL-iști care au firme au contracte cu instituții ale Statului. N-am fost la conducerea Consiliului Județean atunci. Nu știu ce licitație a fost, nu știu despre ce e vorba. Să fie sănătoși domnul Gabriel, domnul director ..nu înțeleg de ce mă întrebați pe mine.”

Legat de faptul că ar fi fost susținut de Moldova a spus:   ”De unde știți că e susținător de-al meu, unde l-ați văzut? E președinte de comună la Gilău, cum sunt 75 in total.  Unde l-ați văzut pe el lângă mine? De unde știți voi asta? Astea-s povești, vrăjeli.”

Întrebat dacă îi e prieten Moldovan, noul președinte CJ a replica: ”Mi-e prieten la fel cum mi-ești prieten tu sau la fel încă 1200 alți membri. Nu este cu niciun fel mai apropiat decât orice alt președinte de organizație. Da nu înțeleg ce vrei să insinuezi prin acest lucru. Nu eu am fost președinte de Consiliu Județean, nu eu am fost director acolo, nu eu am fost în comisia de licitație, nu e firma mea.”

Despre relația cu Tișe: ”Eu nu m-am înțeles cu Tișe niciodată, era PNL-ul în opoziție, M-ați văzut pe mine să-l favorizez, să-l ajut pe Alin Tișe? Dă în mine zilnic acuma, despre ce vorbim? Eu is sincer. N-am avut o prietenie, o apropiere cu Alin Tișe. În consiliul județean am ieșit de fiecare dată când și-a făcut fluturașe am ieșit public, am ieșit atunci cu Fany public. Alin Tișe

ASCULTĂ MAI JOS INREGISTRAREA AUDIO CU MAI MULTE DETALII

SEPLECAN: ”Gabriel Moldovan nu este o vedetă a partidului, nu știu ce firme are”. ASCULTĂ MAI MULT JOS

Comments

comentarii

În cea de-a doua zi de Electric Castle 2024, domeniul Banffy a vibrat în ritmuri afrobeat cu Rema.... Citește mai mult
Cel mai mare youtuber din lume, Mr.Beast, a filmat la Salina Turda.... Citește mai mult

Lasă un răspuns