fbpx

Sentință-șoc: Ziarist cu vechime din Cluj, obligat de o judecătoare să plătească daune morale fugarului Bivolarului și organizației MISA!

Pentru că a citat din declarații date de yoghine în dosarul penal în care e inculpat ”Guru” Bivolaru, ziaristul Mihai Șoica, de 26 ani în presă, în care nu a avut procese pierdute pentru ce a scris, a fost obligat acum de judecătoarea Cristina Denis Mudure de la Judecătoria Cluj-Napoca să plătească daune morale de 12.500 lei lui fugarului Bivolaru, despre care nici nu se știe dacă mai trăiește, și 10.000 lei organizației MISA.

Solutia pe scurt: ”Ia act de renunţarea la judecarea cererii de chemare în judecată formulată de reclamanţii  MIŞCAREA DE INTEGRARE SPIRITUALĂ ÎN ABSOLUT şi BIVOLARU GREGORIAN în contradictoriu cu pârâta Editura Evenimentul si Capital S.R.L., societate aflată în insolvenţă, prin administrator special M V.

Respinge ca neîntemeiate excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantei M.I.S.A., excepţia lipsei de interes şi excepţia inadmisibilităţii cererii de chemare în judecată cu privire la reclamanta M.I.S.A., invocate prin întâmpinare de către pârâtul Şoica Mihai Victor.

Admite în parte cererea de chemare în judecată astfel cum a fost formulată şi modificată de reclamanţii M.I.S.A. şi B G în contradictoriu cu pârâtul Ş M V şi, în consecinţă: Constată în parte caracterul ilicit al afirmaţiilor referitoare la reclamanţi făcute de pârâtul Şoica Mihai Victor în articolul „Yoghinele din Misa aveau reclamaţii privind potenţa lui Bivolaru. „Nu era bun la pat”, publicat în data de 17.01.2020 pe site-ul www.evz.ro.

Obligă pârâtul să achite reclamantului G B suma de 12.500 lei cu titlu de daune morale.

Obligă pârâtul să achite reclamantei M.I.S.A., suma de 10.000 lei cu titlu de daune morale.

Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Respinge, ca neîntemeiată, cererea reclamanţilor de obligare a pârâtului la plata cheltuielilor de judecată constând în onorariu avocaţial.

Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare exclusiv faţă de soluţia de renunţare la judecată. Recursul se va depune la Judecătoria Cluj-Napoca, sub sancţiunea nulităţii. Cu drept de apel în termen de 30 de la comunicare. Apelul se va depune la Judecătoria Cluj-Napoca, sub sancţiunea nulităţii”

Deși în minută scrie de caracterul ilicit al afirmațiilor făcute de pârât, în articol au fost citate pasaje din declarațiile date de martore în fața procurorilor în anii 2004-2005. Așteptăm cu interes motivarea instanței Judecătoriei Cluj-Napoca.

Gregorian Bivolaru este căutat prin Interpol pentru o condamnare de 10 ani închisoare în Finlanda pentru trafic de persoane în formă agravantă.

Ziarirul Mihai Șoica a cerut în cadrul procesului o dovadă că Bivolaru mai trăiește, având în vedere că nu a semnat nimic din dosar, dar i s-a respins cererea. Nici interogatoriul nu e semnat de el, ci de o avocată din MISA cu mandat special.

Comments

comentarii

Liderii PSD şi PNL vor anunţa la ora 19,00 decizia în privinţa organizării alegerilor din acest an. Analiștii politici atrag atenția asupra oportunității unei alianțe între cele două partide din coaliția de guvernare.... Citește mai mult
Antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a fost la un pas să plece de la Universitatea Cluj, după înfrângerea cu 4-0 în fața rivalei CFR, în urmă cu două luni, din cadrul etapei cu numărul 21 din campionat.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!