fbpx
Acasă » ȘTIRI » Se caută un nesimțit la volan. A lovit o mașină parcată pe o stradă din Cluj-Napoca și a plecat nonșalant VIDEO

Se caută un nesimțit la volan. A lovit o mașină parcată pe o stradă din Cluj-Napoca și a plecat nonșalant VIDEO

Un șofer ce pare tânăr și neîndemânatic a lovit mașina unui avocat parcată pe strada Năvodari în seara de 5 septembrie și a plecat ca un nesimțit. Ghinion că a fost filmat.

Șoferul unui Smart nu a avut loc cu ”ditamai” mașina și s-a oprit în alt autoturism parcat regulamentar pe marginea străzii. Tamponarea a avut loc în jurul orei 19.30 pe strda Năvodari colț cu bulevardul Dorobanților. Numarul de inmatriculare al mașini Smart este CJ-26 KRM.

”La cat de nonsalant a plecat imi vine greu sa cred ca se va duce sa declare incidentul in 24 de ore conform legislatiei in vigoare. Bineinteles, ma voi duce la biroul de constatari avarii, căci e prea nesimtit.”, ne-a spus proprietarul mașinii lovite. Acesta dorește să-l găsească pe șoferul vinovat. A avut noroc cu niște angajați de la o firmă de IT, care au filmat totul și l-au contactat. ”Le mulțumesc anticipat pentru spirit civic și promptitudine”, a precizat avocatul.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina