fbpx

Scandal uriaș între o judecătoare de la CA Cluj și o membră #Rezist

Scandal uriaș între o judecătoare de la Cutea de Apel Cluj și o membră a mișcării #Rezist. Judecătoarea Adina Lupea s-a plâns pe Facebook că o anume Oliviana Ursuleac i-a făcut numeroase plângeri la Inspecția Judiciară. În replică, Ursuleac a scris că va face o nouă sesizare la IJ și că, în plus, va face plângeri la Poliție și Președintele Curții de Apel.

”Sunt in situatia nu zic delicata, ci enervanta, si pe care nu am dezvaluit-o pana acum, in care o sustinatoare a magistratilor de pe scari imi face a 17161719 mia plangere la Inspectia Judiciara (sa nu creada unii ca sunt alesi, numai ca posteaza pe fb, si eu am cercetari) pentru aceasta postare. Una doamna cu numele de Oliviana Ursuleac, mare rezistenta, care se da rezidenta in UK, cand dansa ie din Faltiseni, dupa cum am aflat. Mi-a facut ceva plangeri si pe la CNCD, ca as fi avut vreo problema cu homosexualii. Nu e nicio problema, eu inteleg ca judecatorii inspectori au nevoie si de punctul meu de vedere. Dau orice raspuns e nevoie sau cerut, problema este cum ma pot eu apara de o nebuna care face aproape din orice postare a mea o plangere la Inspectia Judiciara. Deja si secretarele de la cabinet sunt exasperate.

Stiu, e o problema minora, dar e neplacut sa raspunzi la sesizari relativ anonime, pentru ca doamna comunica exclusiv pe e-mail cu Inspectia judiciara. Eu imi voi face datoria sa aduc la cunostinta inspectiei datele reale ale petitionarei, pentru a avea si domniile lor cunostinta despre identitatea doamnei care a afirmat ca ma reclama inclusiv la Parlamentul Britanic.”, a scris pe Facebook judecătoarea Adina Lupea de la secția penală a Curții de Apel Cluj.

Ulterior, Oliviana Ursuleac a postat: ”Ca element de noutate. Azi m-a contactat pe pagina, prin mesaje private, jud Adina Daria Lupea, CA Cluj, sectia penala.

In trecut i-am facut cateva sesizari la IJ in urma carora d-na Lupea a inceput SA ma hartuiasca incat am facut si o sesizare la Inspectoratul de Politie Cluj cerand mediere (in sensul SA nu ma mai hartuiasca). Intrucat i-am facut recent o alta sesizare la IJ, doamna Lupea a gasit de cuviinta SA ma contacteze, SA ma ameninte, SA ma hartuiasca si SA ma injure. Vorbim de UN judecator Curte de Apel, sectia penala.

Din respect fata de toti judecatorii din Romania, nu voi posta public capturile Cu conversatia Intrucat aduc atingere grava imaginii justitiei. Nu as dori publicul sa-si formeze eronata imagine Ca toti judecatorii se comporta precum d-na Lupea. Aceste situatii sunt izolate dar nu pot fi ignorate.

Pe cale de consecinta eu voi:
1. Formula o alta sesizare la IJ.
2. Formula o plangere catre Presedinta Curtii de Apel Cluj.
3. Formula o alta sesizare catre Inspectoratul de Politie Cluj.

Acuma, de acolo incolo, nu mai e treaba mea sa stabilesc in ce stare de sanatate se gaseste individa care si-a facut din mine un scop in viata.”

După această postare, Adina Lupea a precizat: ”O mincinoasa ordinara. Eu ma intreb cine a pus-o , ca nu identific problema, care se pare ca e cu mine.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina