fbpx

Scandal între fostul director CCS Adam Laszlo și firma de pază PP Protect

Proaspătul demisionar din funcția de director al Casei de Cultură a Studenților (CCS), PDL-istul Adam Laszlo, a depus plângere penală pe numele a trei agenți de pază de la PP Protect, firma fostului șef IPJ Cluj, Teodor Pop Pușcaș, pe motiv că ar fi fost agresat de aceștia. După aceea, firma a reziliat contractul de pază pe care îl avea cu Adam Laszlo pentru paza locuinței acestuia.

Adam Laszlo
Adam Laszlo

Incidentul a avut loc în luna martie, în fața clubului Euphoria Music Hall de pe Calea Mănăștur. Adam Lazlo a depus plângere la Secția 4 de Poliție împotriva a trei agenți de pază de la PP Protect pe motiv că ar fi fost bătut de aceștia. Fostul director CCS are la dosar un certificat medico-legal pentru 35 de zile de îngrijiri medicale. Contactat de CLUJUST.ro, Adam Laszlo nu a dorit să dea detalii despre incident.

 

Adminisratorul PP Protect, Teodor Pup-Pușcaș, fost candidat PSD la primărie și fost șef al poliției clujene, a declarat pentru CLUJUST.ro că Adam Lazlo era băut.

Teodor Pop Pușcaș
Teodor Pop Pușcaș

”S-a întâmplat pe la ora 3-4 dimineața. Domnul Adam Lazlo era băut și se lua de fete. De la fete a început scandalul. Agenții l-au scos afară, dar el totinsista să intre. I-au spus să nu facă scandal, mai ales că-l cunoșteau, dar el nu s-a lăsat și îi amenința pe agenți. Cumva a căzut împreună cu un agent de la noi și s-a lovit. O să-i facem și noi plângere pentru ultraj, că încă suntem în termen”, a spus Pop Pușcaș.

Culmea este că Adam Laszlo avea contract de pază pentru locuință chiar cu PP Protect. Contractul a fost reziliat de firmă după incident. ”Păi dacă agenții noștri nu sunt buni și le faci plângere penală, nu avem cum să te păzim. Nu vrem ca apoi să zică că i-am adus hoți sau mai știu eu ce”, a explicat Pop Pușcaș.

Polițiștii de la Secția 4 Poliție au dispus inițial neînceperea urmăririi penale în cazul agenților, dar Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a trimis dosarul înapoi la poliție pentru refacerea cercetărilor.

Adam Lazlo, secretar executiv PDL Cluj-Napoca,  și-a dat demisia recent din funcția de director CCC, invocând motive personale.  Acesta se poate bucura acum de cei peste 200.000 de euro moșteniți în 2013, potrivit declarației de avere. Aceasta arată că în zilele de 23 și 24 septembrie 2013, fostul director al Casei de Cultură a Studenților a primit 120.000 de euro donație de la o bunică și peste 100.000 de euro moștenire după tată.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina