Acasă » ȘTIRI » Sancțiuni de 27.000 de lei pentru transportatori la un control de trei ore pe DN1 în Cluj

Sancțiuni de 27.000 de lei pentru transportatori la un control de trei ore pe DN1 în Cluj

Polițișii au aplicat sancțiuni în valoare totală de peste 27.000 de lei transportatorilor la un control de trei ore pe DN1C în județul Cluj.

În baza Planului de Acțiune TISPOL – Truck&Bus Operation, la data de 25 iulie 2018, s-a desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității transportului public de mărfuri și persoane prin curse regulate și ocazionale pe DN1C, pe raza localității Livada.

”Polițiștii clujeni au acționat pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun prin nerespectarea normelor legale în vigoare privind transportul rutier de mărfuri și persoane.”, se precizează în comunicatul IPJ Cluj.

Alături de polițiștii rutieri, la acțiune au participat și reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (ISCTR) Cluj.

Într-un interval de 3 ore, au fost verificate 56 autovehicule de transport mărfuri și persoane.

”În urma activităților de control au fost constatate și aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 27.000 de lei. Au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și 2 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare. Totodată, a fost dispusă măsura imobilizării a unui camion întrucât circula cu drumurile publice având copia conformă expirată.”, a transmis biroul de presă al IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina