fbpx
Acasă » Anunțuri » S-a scos la licitație cunoscutul restaurant tradițional românesc Crama Haiducilor. Societatea e în faliment

S-a scos la licitație cunoscutul restaurant tradițional românesc Crama Haiducilor. Societatea e în faliment

RTZ & Partners S.P.R.L. Filiala Alba vinde, in bloc, prin licitatie publica, clădirea de pe strada Cometei din Cluj-Napoca în care funcționează restaurantul tradițional românesc Crama Haiducilor și hotelul aferent. Prețul de pornire este de 3,37 milioane lei + TVA.

Societatea de practicieni în insolvență RTZ & Partners a anunțat pe site-ul propriu următoarea vânzare: ”hotel+restaurant, situat în Cluj-Napoca, str. Cometei. Terenul are o suprafata de 857 mp, iar cladirea are suprafata desfasurata de 710,33 mp si suprafata utila de 617,68 mp. Hotelul, clasificat la 4 stele, detine un numar de 6 camere: 2 apartamente, 2 junior suite şi 2 camere, toate cu dotari superioare.

Restaurantul are o capacitate de cca 100 de locuri. De asemenea, locatia beneficiaza de terasa in aer liber de cca 50 locuri, grupate in foisoare din lemn. Proprietatea se vinde cu toate bunurile mobile din interior specifice activitatiilor HORECA”

Clădirea are o suprafata construită la sol de aproximativ 200 mp si o suprafata desfasurata de aproximativ 800 mp. Proprietatea imobiliara este compusa din: demisol – spatiu tehnic, neamenajat („la roșu”); parter – sala evenimente (finisata); etaje – spatii open space neamenajate („la rosu”).

Potrivit aceluiași anunț, clădirea construită în anii 2014-2015 nu este inscrisa in Cartea Funciara. ”Pentru intabularea acestei constructii sunt necesare demersurile prevazute de legislatia in domeniu. Demersurile si evaluarea sanselor de intabulare a constructiei revin exclusiv in sarcina cumparatorului.

Constructia neintabulata a fost ridicata cu nerespectarea autorizatiei de construire in ceea ce priveste destinatia sa, respectiv fara autorizatie de construire in ce priveste partea “+ 2” din imobil, documentatia fiind intocmita pentru obtinerea autorizatiei pentru extindere cu locuinta de serviciu S+P, faptic insa, s-a construit un imobil cu regim de inăltime D + P + 2;

Pe rolul Judecatoriei Cluj-Napoca au fost inregistrate 2 dosare (obiect – granituire si obiect – obligatia de a face) ce vizeaza acest imobil.”, precizează cu onestitate cei de la RTZ.

Conditiile de participare la licitatie se regasesc intr-un caiet de sarcini care poate fi achizitionat de la adresa de corespondenta a lichidatorului judiciar din Cluj Napoca, Calea Turzii, nr. 74-76, et. 2, tel: 0364412631. Pretul de pornire la licitatie este de 3.378.666 lei + TVA.

Imobilul este deținut de societatea Gold Voltaic SRL (asociați Gheorghe și Andrei Fatol), care, potrivit Termene.ro, a cerut să intre în insolvență din 2012, la Tribunalul Sălaj, iar acum se află în procedura de faliment. Vânzarea se face la propunerea creditorului BRD.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina