fbpx
Acasă » EXAMENE-CONCURSURI » S-a publicat lista candidaților pentru admiterea directă în magistratură. Sunt mai mulți ca în toamnă

S-a publicat lista candidaților pentru admiterea directă în magistratură. Sunt mai mulți ca în toamnă

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista candidaților la concursul de admitere directă în magistratură, ce se desfășoară până în 8 iulie.

Acest concurs este dedicat celor care au cel puțin 5 ani vechime în alte profesii juridice: avocați, consilieri juridici, grefieri, polițiști care au absolvit dreptul sau academia de poliție.

Potrivit Tabelului privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs, s-au înscris 1150 de persoane care activează în alte profesii juridice, din care 1125 candidați îndeplinesc condițiile de înscriere la concurs.

În toamna lui 2018 au fost 845 candidați care îndeplineau condițiile de înscriere în concurs.

Consiliul Superior al Magistraturii a scos la concurs în această primăvară 48 posturi de judecător și 34 de procuror, cu posibilitate de suplimentare.

Teoretic, este o concurență de peste 13 pe un loc, dar de obicei nu se ocupă toate locurile la finalul concursului.

Lista candidaților o puteți vedea mai jos. Sunt circa 50 de candidați din Cluj, între care numeroși avocați, unii la prima încercare, alții cu experință în susținerea acestui concurs.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina