fbpx

Ruptură între nașul Paszkany și finul Măruță. Unul dintre ei s-a retras din Mango Records

Realizatorul TV Cătălin Măruță s-a retras din firma în care era asociat cu nașul copilului său, Arpad Paszkany, tocmai când afacerea merge mai bine. Casa de discuri înființată de cei doi, Mango Records, are acum în portofoliu artiști cunoscuți și a trecut pe profit. Părțile sociale ale lui Măruță au fost preluate chiar de Paszkany, care împreună cu iubita lui, Anamaria Feher, dețin 80 % din firmă.

Hotărârea din data de 06 martie 2015 a adunării generale a asociaților Societatii MANGO RECORDS SRL arată că participantii la ședință au hotărât in unanimitate urmatoarele:

– RETRAGEREA din societate a asociatului cedent MARUTA CATALIN CONSTANTIN prin cedarea tuturor celor 20 parti sociale detinute, la valoarea nominala de 10 lei fiecare, reprezentand 40% din capitalul social cu drepturile si obligatiile aferente, catre coasociatul cesionar PASZKANY ARPAD-ZOLTAN. Cesiunea tuturor celor 20 parti sociale se va face la valoarea nominala, respectiv pretul va fi de 200 lei pentru toate cele 20 parti sociale detinute.
– REVOCAREA din functia de administrator a dlui MARUTA CATALIN CONSTANTIN si descarcarea de gestiunea a acestuia.
– Modificarea prevederilor actului constitutiv referitoare la asociati si administrator.
– Adoptarea Actului constitutiv actualizat al societatii in
conformitate cu prezentul act Asociatii FEHER ANAMARIA, GRUIA MIHAI, BROTNEI SORIN-STEFAN declara ca nu doresc sa achizitioneze parti sociale de la cedentul MARUTA CATALIN CONSTANTIN.

paszkany si anamaria (3)In consecinta, noua structura a societatii va fi urmatoarea: PASZKANY ARPAD-ZOLTAN detine 30 parti sociale, reprezentand 60% din capitalul social. FEHER ANAMARIA – 10 parti sociale, reprezentand 20% din capitalul social. GRUIA MIHAI detine 5 parti sociale, reprezentand 10% din capitalul social. BROTNEI SORIN-STEFAN – 5 parti sociale, reprezentand 10% din capitalul social.

”In vederea indeplinirii tuturor formalitatilor legale de inregistrare a modificarilor actelor constitutive ale Societatii MANGO RECORDS – S.R.L. se imputerniceste prin prezenta administratoarea FEHER ANAMARIA.”, se mai arată în hotărâre.

MANGO RECORDS SRL este o casă de discuri înființată în 2011 de Arpad Zoltan Paszkany și iubita lui Anamaria Feher, împreună cu realizatorul TV Cătălin Măruță. Acesta și soția lui, cântăreața Andra, au o legătură strânsă cu Paszkany și iubita lui. Anamaria a fost dansatoare în trupa Andrei, iar Paszkany și Anamaria sunt nașii de botez ai copilului celor doi. Cele două cupluri și-au petrecut numeroase vacanțe împreună. Din februarie 2013 au intrat în firma Mango Records doi foști componenți ai trupei Akcent, Mihai Gruia și Sorin Brotnei. Cei doi nou veniți au câte 10 %, Paszkany și Anamaria au câte 20 % și Măruță 40 %.

Potrivit site-ului propriu, Mango Records are acum în portofoliu artiști pop cunoscuți în România, precum Dragoș Chircu, Red Blonde, Sasha Lopez și bineînțeles cei doi foști membri ai trupei Akcent, care activează acum sub numele TWO. De asemenea, casa de discuri oferă booking pentru artiști precum Edward Maya sau Deep Central. Tot în studioul de la Cluj a fost produsă piesa Mellinei cu Vescan – Poza de album.  

Datele de la Ministerul Finanțelor arată că în 2013 firma a trecut pe profit, iar cifra de afacere s-a schimbat de la 0 la 2 milioane de lei.

Comments

comentarii

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au dat o spargere într-o casă din cartierul clujean Andrei Mureșanu.... Citește mai mult
Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seară, după ședința Coaliției, asumarea deciziei de comasare a alegerilor din acest an.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!