fbpx
Reliu Constantin (sursa foto adevarul.ro)

Românul viu declarat mort prin hotărâre judecătorească a ”înviat” tot cu ajutorul instanței

Românul Reliu Constantin, care a ajuns cu povestea lui chiar și în New York Times, a reușit să revină din morți. Judecătoria Bârlad a constatat nulitatea hotărârii prin care se declarase moartea bărbatului.

După ce Tribunalul Vaslui i-a respins apelul, spre dezamăgirea bărbatului, acesta a reușit în sfârșit să ”învie”.. în acte.

Solutia Judecătoriei Bârlad pe scurt: ”Admite cererea formulată de reclamantul Constantin Reliu. Constată nulitatea hotărârii judecătorești declarative de moarte, respectiv sentința civilă nr. 1305/30.05.2016 și sentința civilă nr. 1887/10.08.2016 pronunțată de Judecătoria Bârlad în dosarul nr. 4015/189/2013 și ca o consecință, anulează certificatul de deces emis pe numele reclamantului Constantin Reliu.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel, însoțită de motivele sale, se va depune la Judecătoria Bârlad”

Singura care ar ăutea ataca cu apel sentința este… Moartea.

Amintim că aceeași judecătorie declarase decesul bărbatului de 63 de ani la solicitarea soției, care nu mai știa nimic de el din 1999. Reliu Constantin a plecat în Turcia în 1992 și când s-a întors în România, după 19 ani de la ultima vizită, a aflat cu stupoare că figura ca fiind mort din 31 decembrie 2003.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina