fbpx
Candidați după examen

Rezultate admiterea în Barou 2017

INPPA a publicat rezultatele obţinute de candidaţii care s-au prezentat la examenul de admitere în profesia de avocat pentru dobândirea calitatii de avocat stagiar din data de 01 septembrie 2017, conform procesului – verbal al Comisiei nationale de examen.

PROCES VERBAL din data de 07 septembrie 2017
privind publicarea rezultatelor obţinute de candidaţii care s-au prezentat la examenul de admitere în profesia de avocat (pentru dobândirea calităţii de avocat stagiar şi pentru dobândirea calităţii de avocat definitiv) din data de 01 septembrie 2017

În conformitate cu prevederile art. 23 din “Regulamentul – cadru privind organizarea examenului de primire în profesia de avocat si admitere in cadrul Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor – I.N.P.P.A. (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) şi de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice”,

Comisia naţională de examen, în urma soluţionării contestaţiilor la baremul de evaluare la examenul din data de 01 septembrie 2017,

DISPUNE URMĂTOARELE:

1. Rezultatele obţinute de candidaţii care s-au prezentat la examenul din data de 01 septembrie 2017 se vor afişa la data de 07 septembrie 2017.

2. Candidaţii declaraţi respinşi la proba de examen din data de 01 septembrie 2017 vor putea formula contestaţie la punctaj până la data de 08 septembrie 2017, ora 19.00.

3. Prezentul proces verbal şi listele cu rezultatele obţinute de candidaţi se vor publica pe pagina web a U.N.B.R. şi se vor comunica vicepreşedinţilor coordonatori ai centrelor de examen, care le vor publica prin afişare la sediile centrelor de examen ale I.N.P.P.A., precum şi prin postare pe paginile web ale centrelor de examen.

Pentru Comisia naţională de examen

PREŞEDINTE, Av. dr. Traian BRICIU

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.16 MB]

Candidații respinși la examenul din data de 01 septembrie 2017 vor putea formula contestații la punctaj până cel târziu vineri, 8 septembrie 2017, ora 19,00. Contestațiile se vor redacta prin utilizarea acestui formularul-tip și se vor transmite, respectiv depune într-una din următoarele modalități:

– personal, la sediul I.N.P.P.A. din str. Vulturilor nr. 23, etajul 2, sector 3;
– prin fax la numărul 021/330.12.97;
– prin email la adresa office@inppa.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns