fbpx

Retrospectiva anului 2016 la Facultatea de Drept Cluj-Napoca din cadrul UCDC, în imagini

Facultatea de Drept Cluj-Napoca din cadrul Universității Creștine ”Dimirie Cantemir” a realizat o retrospectivă a anului 2016 în imagini, printr-un colaj foto, cu fundal sonor, postat pe pagina de Facebook a facultății.

Facultatea de Drept ”Dimirie Cantemir”Cluj arată din nou că este o instituție modernă, care ține pasul cu vremurile, prezentând o retrospectivă originală pe pagina de Facebook, care este activă pe tot parcursul anului. Studiul și învățătura juridică se îmbină armonios cu muzica și sportul la această facultate, dovadă fiind evenimentele marcate în colajul foto de sfârșit de an: Zilele porților deschise, Sesiunea de comunicări științifice, întâlnirea cu vilonistul Alexandru Tomescu, cursul de Educație juridică pentru liceeni ținut de Cristi Danileț, Crosul companiilor la care au participat lectorul Camelia Reghini și trei studente,  Conferința internațională, procese simulate, Zielel carierei, Festivitatea de absolvire, Deschiderea anului universitar 2016-2015, Dezbaterea pe tema proprietății intelectuale, Balul bobocilor, Simpozion pe legislația muncii și cea fiscală.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/DreptCantemirCluj/videos/1518351381508680/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Mesajul decanului Anca Georoceanu, la sfarsit de an:

“Dragi colegi, studenti, parteneri,

Incep prin a va multumi pentru colaborarea si implicarea in proiectele si actiunile scolare si extrascolare pe care le-am demarat impreuna in acest an la Facultatea de Drept Cluj Napoca, UCDC. Sper ca in anul care vine sa putem realiza cat mai multe activitati frumoase si sa concretizam toate planurile noastre.

Sfintele sarbatori sa va aduca fericire, sanatate si prosperitate!”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina