Acasă » ȘTIRI » Reprezentanții Wonderland despre tânărul care a căzut în puțul liftului: ”Era hipnotizat”

Reprezentanții Wonderland despre tânărul care a căzut în puțul liftului: ”Era hipnotizat”

Reprezentanții complexului Wonderland Cluj spun despre tânărul absolvent de FSEGA care a căzut în puțul liftului că ”a ignorat bodyguarzii care îl chemau înapoi. Era hipnotizat”

După incidentul din 28 iunie, Clujust.ro a solicitat un punct de vedere de la Wonderland, care a venit după câteva zile, reprezentanții firmei motivând că au fost prinși cu cele întâmplate.

”Un tanar in varsta de 21 de ani, din Targu Mures, a cazut in puțul unui lift nemontat, dupa ce a trecut de cordonul care interzice accesul in zona respectiva”, se arată în răspuns.

La întrebarea dacă era de ajuns un cordon, reprezentanții Wonderland au precizat: ”Baiatul a trecut de doua cordoane care interzic accesul in zona respectiva si a ignorat bodyguarzii care il chemau inapoi. Era hipnotizat”

Adică era drogat?, a urmat întrebarea Clujust. ”Atat putem spune momentan. Doar autoritatile stiu starea lui din seara respectiva.”, au mai spus cei de la Wonderland.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească dacă zona era semnalizată corespunzător. De asemenea, urmează să se stabilească alcoolemia tânărului și dacă consumase și alte substanțe.

Acesta este internat la terapie intensivă, cu fractură de mandibulă și o contuzie pulmonară bilaterală, urmând a fi transferat la clinica maxilo-facială, când starea o va permite.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina