Acasă » ȘTIRI » Absolvent de FSEGA ranit grav la balul organizat la Wonderland Cluj

Absolvent de FSEGA ranit grav la balul organizat la Wonderland Cluj

Un tânăr absolvent al Facultății de Științe Economice si Gestiunea Afacerilor UBB a fost rănit grav la balul organizat la complexul Wonderland Cluj.

Conform unor martori, citați de StirideCluj.ro, tânărul a căzut de la etajul 2 în puțul liftului, zona nefiind securizată cum trebuie.

Incidentul s-a produs azi-noapte în jurul orei 2.00, iar după circa 30-40 min a sosit echipajul SMURD si l-a dus pe tanar la spital.

Pompierii clujeni au menționat: “persoană căzută în puțul liftul la un complex turistic de pe Calea Turzii, Cluj-Napoca”.

La cererea Știri de Cluj, Poliția a precizat că în acest caz s-a deschis dosar penal: ”Politistii efectueaza investigatii pentru stabilirea circumstantelor exacte in care a suferit leziuni un tanar. Acesta se afla la o petrecere, in incinta unui complex de pe raza com Feleacu. Conform primelor informatii, in jurul orei 02:20, tanarul in varsta de 21 de ani, din Targu Mures, a cazut in putul unui lift nemontat, dupa ce ar fi trecut de cordonul care interzicea accesul in zona respectiva”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș.

Directorul medical al Spitalului Județean Cluj, Monica Costin, a precizat pentru Clujust.ro că tânărul de 22 de ani are fractură de mandibulă, contuzie pulmonară bilaterală și este internat la secția de terapie intensivă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina