fbpx

Absolvent de FSEGA ranit grav la balul organizat la Wonderland Cluj

Un tânăr absolvent al Facultății de Științe Economice si Gestiunea Afacerilor UBB a fost rănit grav la balul organizat la complexul Wonderland Cluj.

Conform unor martori, citați de StirideCluj.ro, tânărul a căzut de la etajul 2 în puțul liftului, zona nefiind securizată cum trebuie.

Incidentul s-a produs azi-noapte în jurul orei 2.00, iar după circa 30-40 min a sosit echipajul SMURD si l-a dus pe tanar la spital.

Pompierii clujeni au menționat: “persoană căzută în puțul liftul la un complex turistic de pe Calea Turzii, Cluj-Napoca”.

La cererea Știri de Cluj, Poliția a precizat că în acest caz s-a deschis dosar penal: ”Politistii efectueaza investigatii pentru stabilirea circumstantelor exacte in care a suferit leziuni un tanar. Acesta se afla la o petrecere, in incinta unui complex de pe raza com Feleacu. Conform primelor informatii, in jurul orei 02:20, tanarul in varsta de 21 de ani, din Targu Mures, a cazut in putul unui lift nemontat, dupa ce ar fi trecut de cordonul care interzicea accesul in zona respectiva”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș.

Directorul medical al Spitalului Județean Cluj, Monica Costin, a precizat pentru Clujust.ro că tânărul de 22 de ani are fractură de mandibulă, contuzie pulmonară bilaterală și este internat la secția de terapie intensivă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina