fbpx

Reglementările Noului Cod Fiscal, speţe şi studii de caz, dezbătute săptămâna viitoare la Fiscalitate 24.7

Domeniul financiar-contabil presupune atât atenţie la detalii, cât şi nevoia de a ţine pasul cu noutăţile legislative. Situaţii diverse, lacune legislative, acte minuţioase, sunt doar câteva dintre aspectele care pot trezi nedumeriri. Este important să fiți la curent cu ceea ce se întâmplă în practică, să discutați şi să aflați soluţii. Evenimentul regional Fiscalitate 24.7 are loc la Cluj-Napoca, în 28 februarie, la centrul The Office, unde peste 100 de specialişti din companii de top în domeniul financiar discută o zi întreagă despre reglementările Noului Cod Fiscal.

Evenimentul se bucură de o rezonanţă regională şi aduce împreună experţi din zona Transilvaniei şi oraşele din jur. Conferinţa este ideală pentru a dobândi know-how în rezolvarea unor probleme de business. Printre subiectele dezbătute se numără reglementările noului cod fiscal, TVA-ul (legislaţie, deducere, jurisprudenţa utilă, scutire etc), contestarea actelor administrativ fiscale (decizii de impunere şi decizii de instituire a măsurilor asiguratorii) sau litigiile fiscale.

Împreună cu participanţii la eveniment speakerii, experţi de anvergură, vor prezenta studii de caz din propiile companii şi vor fi pregătiţi să clarifice noţiuni prin oferirea de exemple concrete.

Evenimentul este structurat pe durata unei zile intensive. Începând cu ora 09:30, Diana Oprescu, Manager Consultanţă Fiscală, PwC România, va susţine tematica noutăţilor în materie de impozit pe profit. Conferinţa continuă cu Mitel Spătaru, Tax Partner –  FiNEXPERT, cu o prezentare despre aspecte fiscale relevante: bilanţul pe 2016 şi tendinţe 2017.

Romana Schuster, Senior Tax Manager – KPMG România, ne va spune care sunt soluţiile eficiente fiscal de fidelizare a angajaţilor.

“Optimizare şi planificare fiscală. Fiscalitate la nivel mondial si European – noua abordare OECD a taxarii internationale“ este tematica abordată de Mihai Bejenaru, Founding Partner – Bejenaru & Partners.

În încheiere, de la ora 15:00, Ramona (Moisă) Chițu, Tax Senior Manager – Țuca Zbârcea & Asociații Tax, ne va spune care sunt facilităţile fiscale la îndemâna contribuabililor (scutiri pentru activităţi IT, deducere suplimentară pentru cercetare-dezvoltare, scutire pentru profilul reinvestit).

Pentru că formatul conferinţei este unul interactiv, participanţii au ocazia să-şi clarifice anumite aspecte atât de interpretarea legii, cât şi punerea ei în aplicare. Fiecare speaker va acorda la finalul prezentării un timp de discuţie liberă cu cei care doresc să se implice activ.

Mai multe detalii despre înscriere și metode de plată puteţi afla de pe site-ul www.fiscalitate24.ro.

CLUJUST.ro este partener media al evenimentului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina