fbpx

Răspuns halucinant al CJ Cluj la întrebarea de ce nu s-a deszăpezit drumul județean spre Ciurila

După șase zile de la întrebare, Consiliul Județean a răspuns de ce nu s-a deszăpezit drumul județean spre Ciurila, care începe fix la ieșirea din Cluj-Napoca, adică nu în vârf de munte.

În 15 ianuarie, am trimis patru poze către biroul de informare publică din cadrul CJ Cluj, alături de întrebarea de ce nu se deszapezeste drumul spre Ciurila? Astăzi am primit următorul răspuns:

”În legătură cu sesizarea dumneavoastră cu privire la acțiunile pe timp de iarnă desfășurate pe drumul județean DJ 107R Ciurila, vă informăm că, date fiind particularitățile meteorologice specifice sezonului rece, situația este foarte dinamică și cunoaște schimbări rapide, de la o oră la alta.

Vă mai aducem la cunoştinţă că acţiunile de deszăpezire şi de combatere a poleiului se execută conform Planului operativ şi a nivelului de viabilitate în care se încadrează fiecare drum judeţean.

Vă asigurăm că acordăm toată atenţia rezolvării acestui tip de probleme şi intervenim, de fiecare dată, în cel mai scurt timp posibil pentru remedierea situaţiilor de genul celei prezentate.”

Pozele au fost realizate după masa, înainte de a se însera. Pe timpul zilei respective nu a nins. Deci toată ziua acel drum intens circulat a stat acoperit de zăpadă, căci nu avea un nivel de viabilitate ridicat. Sau ce să înînțelegem?

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina