fbpx

Cei trei inculpați din cazul crimei din Mediaș rămân în arest

Curtea de Apel Alba Iulia a respins, astăzi, contestaţiilor formulate de inculpaţii arestaţi în dosarul crimei din Mediaş. 

”Luni, 21.01.2019, în dosarul cunoscut opiniei publice ca „Dosarul crimei din Mediaş”, Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondate contestaţiile formulate de cei trei inculpaţi, împotriva încheierii Tribunalului Sibiu din 14.01.2019, prin care s-a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă, astfel încât inculpaţii vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest preventiv. Considerentele care au stat la baza acestei hotărâri vor putea fi făcute publice după ce hotărârea va fi motivată.”, se arată în comunicatul biroului de informare și relații publice al Curții de Apel Alba Iulia.

Soluția Curții: „Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii RUSU MARIUS, OTVOS OVIDIU IOAN şi ANGHEL PAUL împotriva încheierii penale nr. 2/CC din 14.01.2019 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Sibiu în dosarul nr. 77/85/2019. Obligă pe inculpaţii contestatori la plata sumei de câte 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Onorariul apărătorului din oficiu desemnat pentru inculpatul Rusu Marius, în cuantum de 130 de lei va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi data de 21.01.2019.”

Cei trei inculpați s-au luat la bătaie cu zece bărbați, în noaptea de 12/13 ianuarie, într-un Club de Mediaș, iar după ce au părăsit clădirea, Marius Rusu în înjunghiat de mai multe ori cu cuțitul în picior pe  Marius Andrei Faghiura, din Mediaş, care a murit la spitalul din oraş.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina