fbpx

După hoții din autobuze, apar hoții din avioane. O clujeancă reclamă un furt pe ruta Cluj-Bari

Am auzit des de hoți care fură din buzunare sau genți pe autobuze. Dar mai rar sau deloc de hoți în avioane. O clujeancă reclamă că i s-a furat o geantă pe zborul Wizz Cluj-Bari.

Potrivit StirideCluj.ro, o clujeancă reclamă că în timpul unui zbor de la Cluj-Napoca la Bari, din 12 ianaurie. i-a dispărut un rucsac și nici până astăzi nu a fost identificat hoțul. Femeia a descoperit că i-a dispărut geanta în aeroportul din Bari.

Loredana Ionescu a relatat: ”Ne-a fost furat. Un rucsac negru, al lui Peter, soțul meu, cu acte de identitate în el, cu laptopul meu în el, cu alte obiecte personale valoroase, a fost furat în avion, cineva a coborât pur și simplu cu geanta noastră și și-a văzut de treabă. (…)

A trecut o săptămână de atunci. Am făcut o plângere la Wizz Air a doua zi, pe 13 ianuarie și nu am primit nici un răspuns. Am făcut o plângere la Poliția din Bari, aeroportul destinație, cei de acolo doar au ridicat din umeri. Am făcut o plângere la Poliția de Frontieră și Poliția de Transport din Aeroportul Cluj Napoca aseară, la întoarcere, nu știm sigur ce urmează, dar senzația e că… aia e”

Femeia susține că Poliția ar trebui să identifice rapid hoțul, având în vedre că se cunosc pasagerii și sunt imagini de pe camere de supraveghere:

”Mi se pare josnic. Nu doar faptul în sine, că deh, un furt se poate întâmpla oricând și oricum, asta-i lumea în care trăim. Da, te aștepți mai puțin să se întâmple într-un avion. Urci la bord fără să te gândești că nu ești în siguranță, dar înțeleg că se poate întâmpla. Însă cel mai frustrant e modul în care situația e tratată. Ca și cum n-ar fi important sau ca și cum n-ar fi ceva de făcut.

Cum să nu fie nimic de făcut? Aeroporturile s-ar zice că sunt cele mai sigure zone, nu? Complet supravegheate de camerele video. Păi tu, Poliția, ai toate datele la îndemână. Uită-te pe camerele video și vezi cine a coborât din avion cu rucsacul nostru și a trecut de controlul documentelor de identitate care se presupune că e cea mai securizată zonă?! Ok, înțeleg, poate că cel care a luat rucsacul l-a acoperit cu ceva la ieșirea din avion… dar nu e un ac să nu vezi pe camerele video că cineva ascunde ceva, e un ditamai rucsac.”, a povestit reclamanta

Aceasta a spus că cei de la Wizz Air nu s-au interesat de furt: ”Mi se pare inacceptabil să nu răspunzi imediat la o astfel de agresiune cu un apel telefonic”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina