fbpx

Rareș Bogdan după decizia CCR privind legea 55/2020: ”a dat dreptate celor care cu bună-știință încalcă legea”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a criticat dur CCR după ce a declarat neconstituționale mai multe articole din Legea 55/2020: ”Este incredibil ca, într-un stat democratic funcțional, CCR să dea dreptate celor care cu bună-știință încalcă legea”

Rareș Bogdan a declarat la Digi 24: ”Curtea Constituțională este exact cea care într-un moment-cheie pentru România a acționat în sprijinul unei minorități, a unei minorități care a încălcat legea și i-a exonerat de penalitate.

Este incredibil ca, într-un stat democratic funcțional, CCR să dea dreptate celor care cu bună-știință încalcă legea și pur și simplu să exonereze de plata a orice amendă pe care în timp de pandemie, de restricții totale în timpul stării de urgență au făcut lucruri anormale. Ei, bine, Curtea a venit, le-a dat lor dreptate, iar pe cei mulți care au respectat legea i-a sfidat.

Domnul Raed Arafat a spus o frază memorabilă, citez: „Cei de la Curtea Constituțională ne-au trimis în prima linie pe noi medicii și ne-au luat muniția”. Pentru că în momentul respectiv au dat dreptate celor peste o sută de mii de oameni care făcuseră ilegalități, care nu respectaseră starea de urgență, izolarea, carantina, măsurile restrictive.

Gândiți-vă ce rău a făcut CCR într-un moment-cheie, un moment în care ar fi trebuit să sprijine nu puterea guvernamentală, ci sistemul de stat din România.”

Chiar europarlamentarul este pasibil de o amendă din Legea 55/2020. Poliția Cluj verifică modul în care a fost organizată petrecerea cu ocazia zilei de naștere a fiicei lui Rareș Bogdan.

Comments

comentarii

Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, marți, despre proiectul care prevede realizarea metroului de la Cluj, precizând că acesta este unul care „are maturitate”, fiind cuprins în PNRR.... Citește mai mult
HOROSCOP 4 august 2021. Află ce zodie va primi o sumă mare de bani și ce nativ este arogant cu persoanele din jur.... Citește mai mult
Divizia 4 Infanterie „Gemina” sărbătorește 105 ani de istorie și tradiție militară.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!